2777
2789
عنوان

چجوری با دروغ شنیدن کنارمیایین!!

108 بازدید | 18 پست

سلام

همسرم محل کارش ازم دوره کم میبنیم همومیبینیم!!!!

دیروز خونه بوددیدم بادوستش پیام بازی میکنه منم باگوشی حرف میزدم دیدم چن تا پیام رو پاک کرد از صفحه چتش با دوستش

بعدازش پرسیدم چیوپاک کردی میگه هچی چیزیو پاک نکردم گفتم من با چشام دیدم میگه نه قسم الکی میخورد و میگفت نه پاک نکردم گفتم دروغ میگی میگه من هچوقت بهت دروغ نگفتم.خیلی ناراحت بودم وحس بی اعتمادی اومدسراغم.من گوشیشو اصلا چک نمیکنم.وهمین باعث شده اون مخفی کاربشه فکرکنم .یا فکرمیکنه من یواشکی نگامیکنم ولی هجوقت نگانکردم.عذاب وجدان میگیرم نگاکنم.واقعا خسته شدم ازشرایط زندگیم این دروغ هاشو کجای دلم بزارم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید فحش یا شوخی ناجور بوده چقد حساسی

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
اینهمه گیر دادنت برا چی بود ؟ شاید یه شوخی حرفی چیزی بوده با دوستش اصلا فحش داده بی ادبی بوده دوس ند ...

نمدونم...شوخی و بی ادبیو پاک میکنن؟؟یعنی جلومن خیلی باادبه؟خاسته لو نره😐

نمدونم...شوخی و بی ادبیو پاک میکنن؟؟یعنی جلومن خیلی باادبه؟خاسته لو نره😐

اره خب پاک میکنن ! من تودم با دوستام شوخی میکنم حرف میزنم یا حتی با مامانم یه حرفای معمولی میزنیم گاهی پاک میکنم دوس ندارم شوهرم ببینه اونوقت اون بیاد شک کنه یا به من گیر بده ؟ مطمینا بپرسه چی رو پاک کردی میگم هیچی میر خاصی نبود!

حساس ک هستم.چراک دورم ازش هزارتا فکرمیاد سراغم

دوریتون باعث شک شده برات 

باشوهرت اروم حرف بزن بگو دوسش داری ولی چون دلتنگ میشی باعث میشه اذیت شی و اینجوری رفتار کنی

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
کنجکاوی نکن...رفیقن دیگه یه شوخی چیزی بوده که دوست نداشتن شما بدونید..بارها شده منم پیامهامو پاک کرد ...

شنیدم یارو دختربازعه

زن و بچم داره

همین حساسم کرده

میدونم شوهرمن اونجوری نیس چیزی ندیدم ازش ولی هرزنی یه فکرمنفی داره😭

شنیدم یارو دختربازعه زن و بچم داره همین حساسم کرده میدونم شوهرمن اونجوری نیس چیزی ندیدم ازش ولی ه ...

درسته بخاطر همین میگم بیخیال باش وگرنه دیوونه میشی...منم کلی دوست منفی دارم یعنی منم منفی میشم؟! ذات آدمها تغییر نمیکنه...