2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو یک مطلب روانشناسی خوندم تشک هایی هست که کمک میکنن ادرار نکنن حالا فرایدنش مهم نیست چطور.عادت کردنه .از کی شروع شده؟ علتش چیه؟ دکتر بردینش؟

بعضیا بخاطر یک شوک عصبی و ترس اینجوری میشن.

اکثرا سر یه ساعت خاصی جیش میکنن بیدار بمون ساعتشو متوجه بشی هر شب همون ساعت بیدارش کن بره دستشویی مامانم دوتا خواهرامو اینجوری شب ادراریشونو درست کرد

🧡🧡🧡گروه نارنجی وزن اولیه و فعلی۷۸ شروع ۱۹فروردین هدف ۶۳ 

اصلا استرس نداشته باش شبا قبل از خواب ببرش دسشویی 

ما تو فامیل داشتیم کسی که تا پنجم دبستانم اینجوری بوده

پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑

پسر منم تا شش سالگی جیش میکرد . خیییلی عذاب می کشیدم گاهی وقت ها به روش نمی اوردم گاهی وقتا قاتی می کردم گریه میکردم عصبی میشدم. دیگه یه روز با خدا نشستم سنگامو وا کندم. گفتم خدا من سر نجس و پاکی دارم پسرمو دعوا می کنم. دیگه خودت منو ببخش . نمی خام سخت بگیرم . از اون روز خودم خیلی خیلی بهتر شدم از لحاظ روانی و فشارم خیلی خیلی کم شد .اصلا پسرمو دعوا نکردم ، کلی باهاش مهربونی میکردم جای دعوای همیشگی. باورت نمیشه کمتر از یک ماه معجزه شد ! دیگه تموم شد . همه کاری هم میکردماااا از الارم گذاشتن ک هر دو ساعت ببرمش دستشویی تا دو سه ساعت قبل خواب ندادن مایعات بعش ، داروهای گیاهی.... ولی فقط و فقط عامل اصلیش ترس و استرسی که مابعشون میدیم.

تو فامیل خودم هم داریم میترسم دختر من هم همین جور بمونه خدا نکرده

فقط قبل خواب ببرش دسشویی نزار زیادم اب بوخوره تا از سرش بیفته

پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑