2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 

خانوادم راضی نمیشن با عشقم ازدواج کنم داخل خاستگاری همش میگفتن نه نه 

الان داداشم هرجا میره خاستگاری میگن نه

خدا داره همونطور که دل عشق منو شکستن دلشون میشکنه

بابای من به عشق من گفت دختر من نامزد داره نمیتونه زن تو شه

الانم ما رفتیم خاستگاری یک دختری خانوادش میگن دختر ما شیرنی خورده کسی هس

خداگذاشتشون تو شرایط عشق من

میشه کامل توضیح بدین شاید دلی به ارامش رسید

ظلم پسر ب مادر وخواهرشو دیدم ک چجور انداختشون بیرون وارثشونو خورد بعد از سالها عروس کوچیکش با ی قاچاقچی فرار کرد  گرفتنش رفت زندان  دامادش دخترشو باسه تا بچه  طلاق داد تمام ثروتش خرج سرطانی شد ک نه خوب میشد ن میکشدش یکسال لال شد سرطان حنجره داشت جوری مرد ک هیچ کس اطرافش نبود زنش حتی پول  قبرنداشت

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

بله من دیدم به شدت هم اعتقاد دارم

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
میشه کامل توضیح بدین

ابجیم با یکی از پسرای فامیل عقد بود ی سری مشکلات بینشون به وجود اومد که طلاق گرفتن بعد عموم هر جا نشست مسخره میکرد مارو به شیش ماه نکشید که دخترش طلاق گرفت

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️