2777
2789
عنوان

یعنی باردارم😱😱😱

239 بازدید | 11 پست

پسرم ۹ ماهشه  چهلمش امپول ضد بارداری ۳ ماه زدم بعد اونم ی بار زدم ....ماه پیش قرص ال دی خوردم و ۵ روز بعد قطع کردنش پریود شدم این ماه ۹ روز گذشته از پریودم خبری نیست بی بی چک هم ۴ روز گذشته بود زدم منفی بود 😵😵چیکار کنم زود پریود بشم ؟؟ راه کاری دارید

❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زعفران. رازیانه. زنجبیل ودارچین باچایی بخور

رازیانه نمیشه بخوره بچه ش پسره تو شیر ترشح میشه هورمونش

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
دیگه پریود نمیشی تا یک سال دیگه امپول ضد بارداری انقد قوی هس کلا ادمو خشک‌میکنه .منم زده بودم یعنی م ...

واقعا اخه ماه پیش پریود شدم بعد قرص ال دی

❤❤❤❤❤
رازیانه نمیشه بخوره بچه ش پسره تو شیر ترشح میشه هورمونش

واقعا نمیدونستم. مرسی دوست عزیز

دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم 
چیکار کنم پس شکمم چند روزه از درد داره پاره میشه ولی خبری نیست

منم همین جوریم  چون قرص هورمونی خوردم بعد بارداریم همش درد پریود دارم اما نمیاد

نمیدونم باید چی کار کرد 

شیر خودتو میخوره بچه ت؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
واقعا نمیدونستم. مرسی دوست عزیز

خواهش میکنم .

رازیانه سرشار از هورمون استروژن هست که برای پسرها اصلا خوب نیست و رو باروری شون تاثیر منفی میذاره