2777
2789
عنوان

کی بچش مشکل داره

155 بازدید | 13 پست

سلام پسرم رفته توشیش سال قدش ازهمسناش خیلی کمتره لااااااغر۱۳کیلویهداداشش ک یک سالو نیمه کنارش میشینه هیکلش از اوبیشتره وقتی نشسته هم هستن قداشون اندازس دوروز غذاشو هی بگی نگی میخوره باز یه روز از صب تاشب شاید دوسه لقمه ناخونای دستاش دوتاشصتاش تکه تکه شده تا نصفه شکسته بردم دکتر عمومی گف از ویتامینه

چیکار کنم برا قدووزنش اگ راهی میدونین بگین خسته شدم انقد دنبالش بودم وانقد کوتاه بودن قدش اذیتم میکنه ک حد نداره😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره.دکتر داروخانه تعریفش میکرد ولی چون من بچم مشکلش رفع شد دیگه نخریدم.ببر فوق تخصص غدد.بچه من توقف ...

ممنون آره باید ببرم طفلی خیلی ریز مونده میبرمش حموم دلم نمیاد لیفش کنم ب کوچیکه نگا میکنم ب اون نگا میکنم اصن انگار بچه دوسالس

بعضی کلمات میگه فقط کم توجهی هم داره

بچه خواهرشوهرمن تو۵سالگی تازه میبرنش گفتار درمانی بچه خواهرمم تا سه سالگی حرف میزد نمیفهمیدی چی میگه ینی دوسداش حرف بزنه نمیتونس یه چیزایی براخودش میگف الان ۴سالونیمشه یه چیز بهش میگی ده تا جوابتومیده😂

الهی.کاش زودتر میبردیش.اعتماد بنفسش کم میشه.قدش چنده؟

نمیدونم چنده بردم متخصص کودکانو اینا یه عکس از استخون مچ دس گرفتن گفتن از رو اون معلوم میشه ک بعدها رشد میکنه یا نه عکسونگا کرد گفت این تو سن ۱۲تا۱۸سالگی رشد میکنه نگران نباش براهمون خیالم راحت شد ول کردم ولی الان خیلی دوباره اذیت میشم بایدببرم فوق تخخصص تاخیالم راحتشه