2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسفند دود کن صلوات بفرست/تو عقاید ما میگرن یه تکه لباس از اونطرف ک چش زده میندازن همرا اسفند میسوزن بعدوسطه شونه های لباس کسی ک چشم خورده(لباسش)رو یه ذره قیچی میکنند

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
اسفند دود کن صلوات بفرست/تو عقاید ما میگرن یه تکه لباس از اونطرف ک چش زده میندازن همرا اسفند میسوزن ...

من که نمیدونم اصلا چشم نظر داره یا نه بعدم نمیدونم‌که کی چشم‌زده 

یه روش هم هست یه لیوان نصفه آب کن و در حالی که لیوان آب و دور سر بچه میچرخونی اسم کسانی که تو ذهنت میان و بگو بعد هم برو جلوی در حیاط  بطوری وایستا که پشت به در باشی و  از روی سرت آب رو به در بپاش (برای من که خوب بوده)

لطفا پدر و مادرم  را یه فاتحه مهمان کنید  

ی تخممرغ بردارروش بنویس (جاعت جیعت فجیعت انفجعت انفجلقت فجعجعت)بعدنیت کن هرکی دخترمو(اسم)چشم زده نظرکرده هرچی که هست چشم زخمه بیادبخوره به این تخممرغ بعدبای سکه بادوانگشت (مابین پاهاش)محکم فشاربده بگو

بسم الله وباالله وعلی اسم الله وعلی اسم اعین

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
من که نمیدونم اصلا چشم نظر داره یا نه بعدم نمیدونم‌که کی چشم‌زده 

خب پ‌چرا میگی چشم نظر بگیری😅اگ‌نی نیه با دستت کمرشو تا پایین از وسط ماساژ بده رگ کمرش نگرفته باشه/دیگ چیزی ب ذهنم‌نمیرسه😅

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...