2777
2789

والا همه بچه ها تو شلوغی به هم میریزن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
با تخم‌مرغ مگه از کمر هم‌داریم ؟

ی تخم مرغ ک اسم مینویسن و میشکونن براش

ی از کمرش مهرهاشو میگیرن ک من هیچوقت انجام نمیدم میترسم خطر داشته باشه 

تخم مرغمون تموم شده شوهرم اگه امدنی خونه خریده باشه برا بچت میشکونم فقط اسمشو بهم بگو و اسم کسایی ک دیدنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم میگه ی کاغذ بردار ب صورت نوار های باریک برش بزن، بعد اسم همه کسایی ک اونجا بودن و بچه را دیدن را بگو و ب نیت هر کدوم ی تیکه کاغذ کوچولو بچین. بعد همه کاغذهایی ک چیدی را با ی کم اسفند و نمک بریز روی ذغال ک از قبل روشن کردی

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
خب پ‌چرا میگی چشم نظر بگیری😅اگ‌نی نیه با دستت کمرشو تا پایین از وسط ماساژ بده رگ کمرش نگرفته باشه/د ...

میگم‌که یکی‌بهم گفت چشم مظرشو‌بگیر بخاطر اون گفتم 

چه جالب اینو‌تا حالا نشنیده بودم 

راحت تر از تخم مرغ شکستنه

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
دستت درد نکنه عزیزم امتخان میکنم 

خواهش میکنم عزیزم 

یادم رفت وقتی داری فشارمیدی اسم کسانی که شک داری روبگوحتی اسم خودتوبعدش به کسی نگی رواسم کی شکسته

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
ی تخم مرغ ک اسم مینویسن و میشکونن براش ی از کمرش مهرهاشو میگیرن ک من هیچوقت انجام نمیدم میترسم خطر ...

خدا خیرت بده اگر‌بشکونی که ممنونتم 

اسم خودش آیناز 

علی زینب فاطمه حاج علی محمد محسن ابوالفضل لیلا الهه سارا مرتضی 

اره شما خودتون انجام دادین؟نتیجه هم میده

آره یکی دوبار مامانم براش انجام داده. ی کم بعدش آروم میشد دیگه نمیدونم واقعا اثر داشت یا چون مامانم باور داشت اثر می‌کرد

باید با تخم مرغ اینکار رو کنی 

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
خدا خیرت بده اگر‌بشکونی که ممنونتم  اسم خودش آیناز  علی زینب فاطمه حاج علی محمد محسن ابو ...

بایدددخودت تخم مرغ رو بالا سرش بگیری اینجوری نیس ک

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

ی سینی توش نمک بریز با زغال اسم تمام اونایی که اونجا بودن رو بگو و رو تخم مرغ ی خط بکش بعد تخم.مرغ رو بشکن تو سینی هرررچی حباب هست رو بترکون و آخرش انگشتتو بذار تو دهن بچه. تمام

استارتر تخم مرغ خرافاتو چون اسراف میشه گناهه .دعاهایی که منبع معتبر ندارن نخون چک

ون ممکنه جادو باشه و خیلی خطرناکه 

شما حرز امام جواد براش بنویس 

چهار قل سوره همزه جن بقره بخون یا پخش کن خیلی عالیه