2777
2789
عنوان

ایرانی های مقیم کشورهای خارجی بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 5905 بازدید | 180 پست
دختر ها اگه دوست دارید از آشناییتون با همسراتون بگید 😂🙏 منم لایک کنید بیام بخونم اگه دوست داشید ب ...

من اولین تاپیکم داستان زندگیم بود قابلیت رمان داره 😅😅 گفتم تاپیکو پاکش کردن نمیشه بگم متاسفانه 

اینم از زندگی شرایط خاص ، کم پیش میاد همه چی دلخواه باشه 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
تورو خدا نگوووووو  دلم ضعف کرد 😭😭😭😭 چند ماه پیش استرالیا بودیم ملبورن کاش میومدیم اونجا ش ...

اواخر مارس جشن هانامی شروع میشه 🌸

🌸مدرس زبان ژاپنی🌸                                                    عروس سامورایی‌ها 😌 🇮🇷👩🏻💍🧑🏻🇯🇵 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ای که قراره کیندرگارتن بره و وجود مادر رو احساس نکنه برای جی باید به دنیا بیاد ؟

اوهووم

خب من تنها بودم حالم بد بود هنوزم هست ولی فهمیدم بچه چاره ش نیست 

آخه من تو کل زندگیم سابقه نداشته یه روز بیرون رفتنم کنسل بشه اینجا چند ماهه هفته ای یکی دوبار از خونه میام بیرون همسرمم همش سرکاره 

تاپیکای قبلیم هست حتی داشت روابطمون خراب میشد 

خدارو شکر بهتر شد 

همه چی خوبه یه چیزی کمه نمیدونم چیه اگه پیداش نکنم قطعی برمیگردم من آدم تو خونه نیستم اینجا هیچکدوم از دوستامم نیستن 

از طرفی هم میترسم به این شرایط عادت کنم بی تفاوت بشم تازه من باشگاه میرم یکم اندروفین ترشح میشه وگرنه ... پوووف 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
اواخر مارس جشن هانامی شروع میشه 🌸

کاشکی بتونم راضی کنم بیاییم 

آخرم حسرت ژاپن به دلم میمونه 

چند بار قبلا با عموم میتونستم برم اون موقع عاشقش نبودم خخخ 

اوهووم خب من تنها بودم حالم بد بود هنوزم هست ولی فهمیدم بچه چاره ش نیست  آخه من تو کل زندگیم ...

زدی دانشجو ،

واحدای یونی فرانسه رو پاس کردن خودش کلی انرژی میگیره 😅😅

Second Baby is loading 👶🏻
زدی دانشجو ، واحدای یونی فرانسه رو پاس کردن خودش کلی انرژی میگیره 😅😅

دانشجو رو برداشتم دیگه چقدر دانش بجویم واسه قبل اومدنمون بود 

الان پروفم خورده دانشجو ؟ 😐

دانشجو رو برداشتم دیگه چقدر دانش بجویم واسه قبل اومدنمون بود  الان پروفم خورده دانشجو ؟ 😐

😂 عزیزم فقط باید تحصیلات رو مینوشتی چرا شهر و سن رو نوشتی ؟!!؟؟؟

Second Baby is loading 👶🏻
بنده خدا مشخصه که زندگی سالم و اصولی داره ، چیکارش دارید خب

خب منم ترو خشکو باهم گفتم عذرخواهی هم کردم 

یه جورایی حق با ایشونه اولین چیزی که زندگی اینجا یاد میده اینه که عقیده هرکسی پیش خودش بمونه ولی من تا آخر عمرم با این کنار نمیام یه موضوعی یا بده که دیگران باید بدونن یا خوبه که بازم نشر میدیم تا دیگران استفاده کنن

بی تفاوتی رو دوست ندارم

البته بگما زندگی شخصی و حریم شخصی بحثش جداس 

😂 عزیزم فقط باید تحصیلات رو مینوشتی چرا شهر و سن رو نوشتی ؟!!؟؟؟

آخه جای دیگه ای واسه بقیه اطلاعاتم نبود 😐

بنده خدا مشخصه که زندگی سالم و اصولی داره ، چیکارش دارید خب

ممنون که از من دفاع کردید 😥

چون همه ی اطلاعات لازم نیست ☺

آخخ فکر کردم فرم استخدامه 🤣🤣🤣🤣

خیلی بدجنسی مایا دوست ندارم 😭😭😭