2777
2789
عنوان

ایرانی های مقیم کشورهای خارجی بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 5905 بازدید | 180 پست
سلام .به خداوندی خدا کسی ادیتتمون نکرد .ولی غریبی سخت بود .یاد گرفتن زبان 😆 الان خدا رو شکر میکنم ر ...

شنیدم ایرانی و تبعه افغان عزیز، زیاد داره یکی از دوستام اونجا میگه تو خیابونای لندن فارسی حرف بزنی چند تا ایرانی پیدا میشه 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام .به خداوندی خدا کسی ادیتتمون نکرد .ولی غریبی سخت بود .یاد گرفتن زبان 😆 الان خدا رو شکر میکنم ر ...

منکه نگفتم کسی اذیتتون کرد منظور سختی سفر و چگونگی و دلیل و اینا 

غریبی که نقطه مشترک همه ست بقیه باور نمیکنن میگن خوشیه زیر دله 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
شنیدم ایرانی و تبعه افغان عزیز، زیاد داره یکی از دوستام اونجا میگه تو خیابونای لندن فارسی حرف بزنی چ ...

شمال لندن  چون کلی مغازه ترک و رستوران ها هست .ولی نه اینجور که میگن .نزدیک شاپ ها و رستورانوکه مشخصه 😅سنترال و جاهای دیگه کم و بیش رستوران داریم .افعان ها رو نمیدونم 

مهربان باشیم
منکه نگفتم کسی اذیتتون کرد منظور سختی سفر و چگونگی و دلیل و اینا  غریبی که نقطه مشترک همه ست ب ...

اها من بد متوجه شدم اخه اون  سری یه عده میگفتن فحششون دادن و فلان 🤣.خب دوباره شروع کردن سخته .ما لیسلنس حسابداری بودیم قولنین فرق داشت اول زبان خوندیم و یکم زباندبهتر سد .اخر هفته صندوق داری کار کردیم و همزمان دانسگاه رفتیم دوباره درس خوندیم .غریبی اش بدهه ولی خب برای پیسرفت باید زحمت کشبد .الان حسابدار و مسیول خسابداری هستیم .پسر مون بزرگ شده تازه فوق گرعته برا دکترا انشالله با دعای خیر دوستان باید برهه

مهربان باشیم
Quel âge as-tu en France ?

ما بیزنس اومدیم خواهر 😅😅😅

یکسال نشده زوده هنوز 😁