الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شنیدم ایرانی و تبعه افغان عزیز، زیاد داره یکی از دوستام اونجا میگه تو خیابونای لندن فارسی حرف بزنی چ ...
شمال لندن چون کلی مغازه ترک و رستوران ها هست .ولی نه اینجور که میگن .نزدیک شاپ ها و رستورانوکه مشخصه 😅سنترال و جاهای دیگه کم و بیش رستوران داریم .افعان ها رو نمیدونم
منکه نگفتم کسی اذیتتون کرد منظور سختی سفر و چگونگی و دلیل و اینا غریبی که نقطه مشترک همه ست ب ...
اها من بد متوجه شدم اخه اون سری یه عده میگفتن فحششون دادن و فلان 🤣.خب دوباره شروع کردن سخته .ما لیسلنس حسابداری بودیم قولنین فرق داشت اول زبان خوندیم و یکم زباندبهتر سد .اخر هفته صندوق داری کار کردیم و همزمان دانسگاه رفتیم دوباره درس خوندیم .غریبی اش بدهه ولی خب برای پیسرفت باید زحمت کشبد .الان حسابدار و مسیول خسابداری هستیم .پسر مون بزرگ شده تازه فوق گرعته برا دکترا انشالله با دعای خیر دوستان باید برهه