2777
2789
عنوان

ایرانی های مقیم کشورهای خارجی بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 5905 بازدید | 180 پست
سلام .به خداوندی خدا کسی ادیتتمون نکرد .ولی غریبی سخت بود .یاد گرفتن زبان 😆 الان خدا رو شکر میکنم ر ...

شنیدم ایرانی و تبعه افغان عزیز، زیاد داره یکی از دوستام اونجا میگه تو خیابونای لندن فارسی حرف بزنی چند تا ایرانی پیدا میشه 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .به خداوندی خدا کسی ادیتتمون نکرد .ولی غریبی سخت بود .یاد گرفتن زبان 😆 الان خدا رو شکر میکنم ر ...

منکه نگفتم کسی اذیتتون کرد منظور سختی سفر و چگونگی و دلیل و اینا 

غریبی که نقطه مشترک همه ست بقیه باور نمیکنن میگن خوشیه زیر دله 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
شنیدم ایرانی و تبعه افغان عزیز، زیاد داره یکی از دوستام اونجا میگه تو خیابونای لندن فارسی حرف بزنی چ ...

شمال لندن  چون کلی مغازه ترک و رستوران ها هست .ولی نه اینجور که میگن .نزدیک شاپ ها و رستورانوکه مشخصه 😅سنترال و جاهای دیگه کم و بیش رستوران داریم .افعان ها رو نمیدونم 

مهربان باشیم
منکه نگفتم کسی اذیتتون کرد منظور سختی سفر و چگونگی و دلیل و اینا  غریبی که نقطه مشترک همه ست ب ...

اها من بد متوجه شدم اخه اون  سری یه عده میگفتن فحششون دادن و فلان 🤣.خب دوباره شروع کردن سخته .ما لیسلنس حسابداری بودیم قولنین فرق داشت اول زبان خوندیم و یکم زباندبهتر سد .اخر هفته صندوق داری کار کردیم و همزمان دانسگاه رفتیم دوباره درس خوندیم .غریبی اش بدهه ولی خب برای پیسرفت باید زحمت کشبد .الان حسابدار و مسیول خسابداری هستیم .پسر مون بزرگ شده تازه فوق گرعته برا دکترا انشالله با دعای خیر دوستان باید برهه

مهربان باشیم
Quel âge as-tu en France ?

ما بیزنس اومدیم خواهر 😅😅😅

یکسال نشده زوده هنوز 😁