2777
2789

ماهی‌بدون استخوان گرفتم شیر ماهی هست. میخوام فردا تو فر درستش کنم میخواستم‌امشب مزه دارش کنم میشه راهنماییم کنید؟

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیازو حلقه حلقه میکنم و جعفری خورد شده زیر و روش میریزم

بهش فلفل و آب لیمو و نمک و زردچوبه کمی و پودر سیر و زعفرون میزنم

فرداش یا کبابی یا سرخ یا تو فر درستش میکنم

من تو فر درس نمیکنم ولی با زعفرون سیر وپیاز وابلیمو مزه دار میکنم بعدم سرخ میکنم بعدشم باهمون مواد تفت میدم خیلی عالی میشه

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭

شیر رو معمولا قلیه میکنن خیلی خوب میشه

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏

رزماری و سیر رنده و پیاز خرد شده و زنجبیل و فلفل و نمک و زعفرون بریز تا مزه دار بشه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

ماهی رو هیچوقت از شب قبل مزه دار نکن عزیزم چون بافت نرمی داره و خاصیتش میره، نیم ساعت قبل از پخت بهش سیر رنده شده ابلیمو یا تمرهنپی اب شده و نمک بزن

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏
من پیازو حلقه حلقه میکنم و جعفری خورد شده زیر و روش میریزم بهش فلفل و آب لیمو و نمک و زردچوبه کمی و ...

موقع پخت تو فر کاغذ فویل میکشی روش تا مغز پخت شه؟

ماهی رو هیچوقت از شب قبل مزه دار نکن عزیزم چون بافت نرمی داره و خاصیتش کیره، نیم ساعت قبل از پخت بهش ...

خاصیتش چیه🤣🤣🤣🤣

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭

ماهی را پاک کرده و بشویید ، بعد از شستن و تمیز کردن کامل آن آرد به همراه نمک و زرد چوبه و ادویه ماهی را با هم مخلوط کرده و ماهی را با آرد آغشته کرده و داخل روغن سرخ کنید

در یک تابه ی دیگر کمی سیر خرد شده  ،گشنیز و جعفری خرد شده را تفت دهید و بعد آب نارنج یا آب لیمو را هم اضافه کرده و ماهی های سرخ شده را داخل آن بگذارید و درب تابه را بگذارید و شعله را کم کنید و اجازه دهید تا کمی با این مواد شروع به پخت کند

ماهی های را بشویید و تکه تکه کنید سپس آنها را داخل یک ظرف در دار گذاشته و پیاز خرد شده به همراه سرکه سفید یا آبلیمو را به ماهی ها اضافه کنید ادویه های مختلفی مثل زرد چوبه ، پودر سیر ، پودر تخم گشنیز ، کاری ، پودر رز ماری فلفل سیاه و نمک را نیز اضافه بفرمایید- طرز تهیه ماهی

اگر زنجبیل تازه در دسترس داشتید یک عدد زنجبیل تازه را هم رنده کنید و روی ماهی بمالید و در آخر نیز دو قاشق زعفران دم کرده به مواد گفته شده اضافه کنید درب ظرف را گذاشته و سه ساعت داخل یخچال قرار دهید تا گوشت ماهی طعم دار شود بعد از سه ساعت از یخچال خارج کرده و با کمک یک دستمال یا حوله تمیز آب ماهی را بگیرید یعنی ماهی را داخل دستمال قرار داده و کمی فشار بدهید تاآبش گرفته شود

داخل یک بشقاب کمی آرد سوخاری به همراه ادویه هایی که در بالا ذکر کردیم بریزید و تکه های ماهی را به آرد آغشته کرده و داخل روغن سرخ کنید

روش دیگری برای طعم دار کردن ماهی ، استفاده از زنجبیل است البته این طعم ممکن است مورد پسند عده ی خاصی باشد و کاملا سلیقه ای و مزاجی است بنابراین فقط به کسانی توصیه میشود که طعم و مزه و بوی زنجبیل را میپسندند

برای این کار ابتدا ماهی را خوب بشویید و پاک کنید بهترین ماهی برای این نوع طبخ ، ماهی حلوا یا شیر است پس از شستن و خشک کردن ماهی یک زنجبیل تازه را رنده کرده با نمک مخلوط کنید وروی ماهی بمالید و سه ساعت زمان بدهید تا ماهی طعم دار شود سپس داخل کمی روغن با حرارت ملایم سرخ کنید

سیر خرد شده ، پود سیر ، نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، زردچوبه ، زنجبیل ، آویشن و پیاز را با هم مخلوط کرده و ماهی را بشویید و پاک کنید و در ابعادی به اندازه گوشت قیمه خرد کرده و با تمامی این مواد مخلوط بفرمایید و به مدت یک ربع داخل یخچال قرار بدهید تا کمی طعم دار شود

سپس ماهی را به همراه تمامی این مواد داخل یک قابلمه در دار بزیزید و با حرارت بالا سرخ کنید.

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
رزماری و سیر رنده و پیاز خرد شده و زنجبیل و فلفل و نمک و زعفرون بریز تا مزه دار بشه

یهدشب قبلش طعم‌دار میکنی؟ موقع پخت تو فر فویل میکشی روش؟