ماهی را پاک کرده و بشویید ، بعد از شستن و تمیز کردن کامل آن آرد به همراه نمک و زرد چوبه و ادویه ماهی را با هم مخلوط کرده و ماهی را با آرد آغشته کرده و داخل روغن سرخ کنید
در یک تابه ی دیگر کمی سیر خرد شده ،گشنیز و جعفری خرد شده را تفت دهید و بعد آب نارنج یا آب لیمو را هم اضافه کرده و ماهی های سرخ شده را داخل آن بگذارید و درب تابه را بگذارید و شعله را کم کنید و اجازه دهید تا کمی با این مواد شروع به پخت کند
ماهی های را بشویید و تکه تکه کنید سپس آنها را داخل یک ظرف در دار گذاشته و پیاز خرد شده به همراه سرکه سفید یا آبلیمو را به ماهی ها اضافه کنید ادویه های مختلفی مثل زرد چوبه ، پودر سیر ، پودر تخم گشنیز ، کاری ، پودر رز ماری فلفل سیاه و نمک را نیز اضافه بفرمایید- طرز تهیه ماهی
اگر زنجبیل تازه در دسترس داشتید یک عدد زنجبیل تازه را هم رنده کنید و روی ماهی بمالید و در آخر نیز دو قاشق زعفران دم کرده به مواد گفته شده اضافه کنید درب ظرف را گذاشته و سه ساعت داخل یخچال قرار دهید تا گوشت ماهی طعم دار شود بعد از سه ساعت از یخچال خارج کرده و با کمک یک دستمال یا حوله تمیز آب ماهی را بگیرید یعنی ماهی را داخل دستمال قرار داده و کمی فشار بدهید تاآبش گرفته شود
داخل یک بشقاب کمی آرد سوخاری به همراه ادویه هایی که در بالا ذکر کردیم بریزید و تکه های ماهی را به آرد آغشته کرده و داخل روغن سرخ کنید
روش دیگری برای طعم دار کردن ماهی ، استفاده از زنجبیل است البته این طعم ممکن است مورد پسند عده ی خاصی باشد و کاملا سلیقه ای و مزاجی است بنابراین فقط به کسانی توصیه میشود که طعم و مزه و بوی زنجبیل را میپسندند
برای این کار ابتدا ماهی را خوب بشویید و پاک کنید بهترین ماهی برای این نوع طبخ ، ماهی حلوا یا شیر است پس از شستن و خشک کردن ماهی یک زنجبیل تازه را رنده کرده با نمک مخلوط کنید وروی ماهی بمالید و سه ساعت زمان بدهید تا ماهی طعم دار شود سپس داخل کمی روغن با حرارت ملایم سرخ کنید
سیر خرد شده ، پود سیر ، نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، زردچوبه ، زنجبیل ، آویشن و پیاز را با هم مخلوط کرده و ماهی را بشویید و پاک کنید و در ابعادی به اندازه گوشت قیمه خرد کرده و با تمامی این مواد مخلوط بفرمایید و به مدت یک ربع داخل یخچال قرار بدهید تا کمی طعم دار شود
سپس ماهی را به همراه تمامی این مواد داخل یک قابلمه در دار بزیزید و با حرارت بالا سرخ کنید.