2777
2789

بالای بینیم انگار فرورفته انگار مثل جای عینکه نگرانم کرده؟کسی تجربه مشابهی داره؟

باید فقط به خدا پیله کرد زیرا فقط با اومیتوان پروانه شد😍😍
مگه چسپ نمیزنی؟حتما رد چسپ هست

چرا چسب میزنم،نمیدونم از چی هست ولی از روبرو قشنگ مشخصه،مثل کسایی که عینک میزنن بینیشون اونجور میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا چسب میزنم،نمیدونم از چی هست ولی از روبرو قشنگ مشخصه،مثل کسایی که عینک میزنن بینیشون اونجور میشه

مال من هم دقیقا مثل جای عینک رو دماغم بود جای چسپ ها رو عوض کردم خوب شد،یعنی لبه ی چسپ رد انداخته بود

مال من هم دقیقا مثل جای عینک رو دماغم بود جای چسپ ها رو عوض کردم خوب شد،یعنی لبه ی چسپ رد انداخته بو ...

چجوری گلم ؟؟میشه بهم توضیح بدی بدجور روحیه ام داغونه

در واقع مال من چون مطمئن بودم کناره چسپ رد انداخته بود یه جوری چسپ می زدم که دیگه لبه ی چسپ اون قسمت ...

یه جوری مثل رد عینکه 

من و خواهرم پیش دوتا دکتر عمل کردیم 

عمل من داخل بینیم بخیه نداشت و خیلی خوب شد بینیم 

عمل خواهرم داخل بینیش بخیه داشت 

رفت دکتر فقط بیرونیارو کشید حالا نمیدونم چرا 

یه تیکه بخیه همیشه اذیتش میکرد یه روز گرفت کشید بخیه رو اندازه ۵ سانت نخ در اومد و از اون روز بینیش کلا وا رفت انگار به اون نخه بند بود 

قشنگ استخوناش وا رفت کج شد بینیش

من و خواهرم پیش دوتا دکتر عمل کردیم  عمل من داخل بینیم بخیه نداشت و خیلی خوب شد بینیم  ع ...

اتفاقا اون یکی سوراخ بینیم بخیه هاش افتاد ولی این یکی هنوز داخلش بخیه داره،زیاد گود نیس،مثل یه سایه میمونه ولی خوب اذیتم،دکتر رفتم گفت پوست بینیت به استخونت چسبیده ماساژ بده درست میشه یه ۵روزه دارم ماساژ میدم خدا کنه درست بشه