الان هشت روزه لیزر کردم (الکس کندلا). دست ها و پاهام خارش دارند و وقتی هم میخارونم ملتهب میشن. هیدروکورتیزون زدم بهتر شده ولی خوب خوب نه. چه کنم؟تا کی ادامه داره ؟ کسی تا حالا اینجوری شده؟؟؟
یه کانال دارم از هنر گلدوزی ، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery
سلام چیکار کردی شما؟ خوب شد؟ منم نیم ساعت بعد لیزر خارش شدید شروع شد و ملتهب شده پوستم هیدرو ...
سلام عزیزم❤️
ببین من پوستم خیلی خشکه برای همین اذیت میشم. تا حالا پنج جلسه لیزر رفتم هرجلسه هم التهاب و خارش و دارم که دکتر گفت تا ۱۴روز طبیعیه . فقط نباید بخارونی و حتما مدام هیدروکورتیزون بزن. من الان هرجلسه همین کار و میکنم تا دو روز التهاب و قرمزی و خارش دارم بعد دو روز تموم میشه. فقط دفعه اول ۱۲روز طول کشید چون هنوز نمیدونستم باید چی بزنم خوب بشه. فقط مدام هیدروکورتیزون بزن . اگرم حس داغی توی پوست داری، زیر آب سرد بگیر یا کمپرس یخ.
یه کانال دارم از هنر گلدوزی ، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.