2789

من به تمیزی خونه و همه جا خیلی اهمیت میدم .ولی دوست دارم همیشه همه جای خونه م بوی خوب بده .مثلا وقتی رو مبل میشینم یه بوی ملایم حس،بشه .تو تختخواب هم همینطور و ....شما چی استفاده میکنید؟

فکر نکنم عطر مخصوص داشته باشه

صابون معطر بذارید داخل کمد

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

فکر نکنم عطر مخصوص داشته باشه صابون معطر بذارید داخل کمد

چطوری بذاریم داخل مشما؟من لباس خونگیام تو کشو میمونه یه بوی خاصی میگیره

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 شعور داشته باشین از کسی که وقت میذاره اندازه یه کتاب براتون تایپ میکنه تا کمکتون کنه تشکر کنین نه لایک کنین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چطوری بذاریم داخل مشما؟من لباس خونگیام تو کشو میمونه یه بوی خاصی میگیره

آره میشع داخل توری بگذارید. یا کیسه پارچه ای که بو رو بتونه عبور بده

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

فکر نکنم عطر مخصوص داشته باشه صابون معطر بذارید داخل کمد

کمد خودم چون خیلی ادکلن استفاده میکنم همیشه بوی خوب میده ولی مثلا دوست دارم وقتی رو مبل میشینم مبلم بوی تازگی و گلی بده.رو تختی و متکا رو زود بزود میشورم ولی اون بوی خوب فوقش دو روز مییمونه .بعدش دیگه بوی خاصی نمیده

کمد خودم چون خیلی ادکلن استفاده میکنم همیشه بوی خوب میده ولی مثلا دوست دارم وقتی رو مبل میشینم مبلم ...

نهایت میشع تو محیط اطراف عطر زد وگرنه خود الیاف پارچه بعد یه مدت بو رو از دست میده

صابون رو یه مدت میذاشتم لابلای رختخواب و متکای مهمان .برا بقیه ی موارد اسپری یا چیز خاصی استفاده کرد ...

من عطر ریختم داخل قوطی افشانه بینی بعد گاهی از اون تو محیط اسپرسی می کنم. قطره هاش خیلی ریزه تو هوا خوب معلق میمونه

من عطر ریختم داخل قوطی افشانه بینی بعد گاهی از اون تو محیط اسپرسی می کنم. قطره هاش خیلی ریزه تو هوا ...

مرسی عزیزم از راهنماییتون .منم مخصوصا وقتی مهمون میاد دوست دارم خونه م بوی خوب بده

مرسی عزیزم از راهنماییتون .منم مخصوصا وقتی مهمون میاد دوست دارم خونه م بوی خوب بده

خواهش می کنم. یه ترفندی هم که از اهل عطر و... یاد گرفتم اینه که چند تا پاف عطر بزنید سر در ورودی کسی که وارد میشه با یه هاله عطر و بوی خوب میاد تو خونه