2777
2789
عنوان

اصلاح سبک زندگی و بارداری

9355 بازدید | 13 پست

من جدیدا تو اینستا میبینم خیلی زیاد ازش صحبت میشه برای درمان پلی کیستیک و ذخیره پایین.

شما تجربه اش دارید ؟ انجام دادید؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم . خدایا کمک کن خوش قول باشم

دوستان  لطفا جواب بدید . 

دکتر تاجیکی میگه فقط 2 تا 3 بار رابطه داشته باشید در ماه برای بارداری  . اصلا یک شب در میون رو تایید نمیکنه . من متوجه نمیشم . 

یعنی اگر قبل تخمک گذاری یا بعدش بخوایم رابطه داشته باشیم باید  محافظت شده باشه یا کلا نباید رابطه داشته باشیم  و فقط روز تخمک گذاری ؟؟

خدایا سپاسگذارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه داروهای استفاده کردید از طب سنتی ؟ لطفا توضیح بدید . ممنون

طب سنتی یه دوره بادکش رفتم، هر شب زیر شکمم رو روغن سیاد دونه میزدم، نون بارداری میخورم دستورش تو نت هست، خودت میپری، من طبعم صفراوی بود، سکنجبین میخوردم هر شب، تا طبعم متعادل بشه، لبنیات وگوست مرغ و گاو، شیرینی‌جات و سردیجات نمی خوردم، 

ورزش میکردم

اینکارا رو 6 ماه کردم، باردار شدم طبیعی

البته شوهرمم پرهیز غذایی داشت و حجامت میرفت و تخم مرغ نطفه دار، نحود، آفرودیت، گوشت گوسفندی می‌خورد و سردیجات نمی خورد

طب سنتی یه دوره بادکش رفتم، هر شب زیر شکمم رو روغن سیاد دونه میزدم، نون بارداری میخورم دستورش تو نت ...

ممنونم عزیزم . خدا رو شکر که بادرار شدی . بادکش رحم رفتید ؟ میشه بگی کجا رفتی و چه تاریخ هایی انجام دادی ؟

خدایا سپاسگذارم
دوستان  لطفا جواب بدید .  دکتر تاجیکی میگه فقط 2 تا 3 بار رابطه داشته باشید در ماه برای ب ...

سوال منم هست متاسفانه راجبش توضیح نداده

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
دوستان  لطفا جواب بدید .  دکتر تاجیکی میگه فقط 2 تا 3 بار رابطه داشته باشید در ماه برای ب ...

دوستم‌من دلیلشو از ماماهایی که باهاش‌همکاری میکنن ماما کوثر پرسیدم‌گفت اگه لقاح بگیره مثلا ۱۲ پریودت بعدش هی بی محافظت‌ رابطه داشته باشی همون مایع انزال مرد ممکنه باعثانقباض رحم‌ و دفع نطفه بشه‌پس یه فاصله‌مشخص مثلا از ۱۱ تا ۱۸‌پریود یه شب درمیون‌فقط محافظت‌نشده انجام‌بدید

تغذیه و رژیم درمانی

دکتر میر حسین کاظمی :

رژیم های چاقی و لاغری

افزایش قد کودکان و نوجوانان

تغذیه دوران کودکی ، نوجوانی ، بزرگسالی و سالمندی

تغذیه ی دوران بارداری و شیردهی

تغذیه ی ورزشکاران

مشاوره ی تغذیه و ارائه ی رژیم های درمانی در بیماری های متفاوت

شماره تماس :

دکتر میر حسین کاظمی

09367461816