2777
2789

تا الان هر چی دراوردم خرج روز مرگی کردم الان صفرم میخوام از این به بعد پس انداز کنم تا موقع میانسالی یه پشتوانه ای داشته باشم

چطوری با حقوق کارمندی میشه به زمین یا ملک حتی نقلی رسید؟

🌱 دوباره سبز خواهم شد 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با وام و کم خرج کردن. و یا شراکت و یا کمک بزرگترها

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،،،،،یک بد نکند تا به خودش، صد نرسد / من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،،،،،تو نیک نبینی و به من بد نرسد/ خیام

هر چی در میاری طلا بدون اجرت بخر 

اگر جیگرشو. داری بیت کویین بخر و نگه دار 

زیاد شد یه زمسن بخر و هی عوض کن تا بزرگ تر بشه 

نی نی یار دیگه سیمکارت ندارم اینبار بترکونی دیگه نمیام. 😡😡😡😡

متاسفانه با این پولا دیگه نمیشه زمین خرید 

حتی توی روستاها هم زمین گرون شده 

مگر اینکه یهو یه وام بزرگ بگیری خورد خورد قسطشو بدی 

صدفصل بهار آید وبیرون ننهم گام       ترسم که بیایی توودر خانه نباشم

خدا خودش شاهده همین که با جقوق کارمندی زنده ایم شاکرم 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
خدا خودش شاهده همین که با جقوق کارمندی زنده ایم شاکرم 

😂

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
هر چی در میاری طلا بدون اجرت بخر  اگر جیگرشو. داری بیت کویین بخر و نگه دار  زیاد شد یه ز ...

آره میخوام خرجامو به حداقل برسونم نصف حقوقمو طلا بگیرم

🌱 دوباره سبز خواهم شد 🌱

از این قرعه کشی خونگیا بزار بعد با پولش طلا بخر بزار کنار.بعد یهو زلاهاتو بفروش برو بزرگشون کن.رو هر چیزی اگه بیشتر از پنج دقیقه فکر کنی منصرف میشی از خریدش.هر چی خواستی بخری فک کن اگه نخریش لنگ میمونی یا نه

از این قرعه کشی خونگیا بزار بعد با پولش طلا بخر بزار کنار.بعد یهو زلاهاتو بفروش برو بزرگشون کن.رو هر ...

متاسفانه از اطرافیانم هیشکی وام خونگی سراغ نداره

اما بهتربن وام همین خونگیاس

🌱 دوباره سبز خواهم شد 🌱