سلام خانوما توتاپیک قبلیم گفتم که میخام کار کنم کار از تولیدی پوشاک بیارم بدوزم ولی این کار هم یه مقداری سرمایه میخاد که متاسفانه ندارم اما مادر شوهرم داره ومیتونه هم کار کنه امروز بهش زنگ زدم گفتم بیا یه چرخ توبگیر یکی من باهم کار میکنیم واینم بگم اگر بخام کار کنم کارم بایه چرخ راه نمیوفته باید دومدل چرخ داشته باشم منم اگه بخام چرخ بگیرم باید حلقه ازدواجم روبفروشم یعنی در واقع داروندارمه پدرشوهرم خیلی استقبال کرد ولی مادرشوهرم گفت نه اصلاااا نمیتونم خیاطی کنم درحالی که خیاطیش خوبه وجوانم هست میتونه کار کنه وبرامنم نگفت من بهت پول قرض میدم گفت تواگه میتونی برو خودت بگیر ولی نمیتونی از من میشنوی حیف نکن انگشترتو حالا خیلی ناراحتم دلم شکسته باخودم میگم برم گوشواره های دخترامم بفروشم وانگشتر خودم باهاشون دوتا چرخ بخرم بعد میترسم کارم نگیره ومادر شوهرم بگه بیا نگفتم نمیتونی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زندگی راحت- خوراک پوشاک-مسکن حق هر انسانی هست خودمون ر و گول نزنیم. وقتی براخرید چرخ خیاطی- میخوا ...
اتفاقا توداری خودتو گول میزنی که چون پول داری میتونی مادرخوبی برای بچت باشی من تمام تلاشم برای خوشحال وخوشبختی بچم میکنم گوشواره بچه رونمیفروشم که دود کنم بره هرکسی یه جور بچشوبزرگ میکنه وبار میاره چرا انقدر اصرار داری خودتو یه مادر دلسوز ومهربون جلوه بدی منو یه مادر سنگ دل که گوشواره از گوش بچه درمیاره گوشم از حرفای تووامثال توپره
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
نترس امیدت بخدا باشه نمیخوای دزدی کنی که از بعدش بترسی . برو یه چرخ بخر و شرو کن خدا کمکت میکنه . اصلا هم با مادر شوهرت کاری نداشته باش . اگه گفت طلا حیف بگو حیف منو بچه هامیم که بی پولی ادیتمون میکنه شوهرم که تو این گرونی ها باید کلی کار کنه چه اشکالی داره منم یه کمکی بهش بکنم کمک خرج باشم براش
هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
عزیزم اشکال نداره اگه طلا بفروشی واسه همین موقع هاست دیگه بخدا من همه طلاهامو دادم رفته واسه کمک به شوهرم بعد اشکال نداره نباید از مادرشوهرت توقع داشته باشی نه تنها از اون بلکه از هیچکس طلارو بفروش کارتو شروع کن اول و آخر بخود خدا توکل کن انشالله درست میشه