2777
2789
عنوان

از حرفهای مادرشوهرم دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همیشه لازم نیست بچه هر چی خاست فورا براش حاضر بشه اینطوری بچه های لوس وننر تربیت میکنیم گاهی ب ...

زندگی راحت- خوراک پوشاک-مسکن

حق هر انسانی هست

خودمون ر و گول نزنیم.

وقتی براخرید چرخ خیاطی- میخوای حلقه بفروشی ویاگوشواره دختربچه رو

پس براش زندگی پر نازونمت فراهم نکردی که لوس بشه وتربیتش خراب بشه.............

زندگی راحت- خوراک پوشاک-مسکن حق هر انسانی هست خودمون ر و گول نزنیم. وقتی براخرید چرخ خیاطی- میخوا ...

اتفاقا توداری خودتو گول میزنی که چون پول داری میتونی مادرخوبی برای بچت باشی من تمام تلاشم برای خوشحال وخوشبختی بچم میکنم گوشواره بچه رونمیفروشم که دود کنم بره هرکسی یه جور بچشوبزرگ میکنه وبار میاره چرا انقدر اصرار داری خودتو یه مادر دلسوز ومهربون جلوه بدی منو یه مادر سنگ دل که گوشواره از گوش بچه درمیاره گوشم از حرفای تووامثال توپره 

زندگی راحت- خوراک پوشاک-مسکن حق هر انسانی هست خودمون ر و گول نزنیم. وقتی براخرید چرخ خیاطی- میخوا ...

اندنقد بدم میاد ازکسایی که تامیشنون یکی دوتا یاسه تا بچه داره سریع درمقابلش جبهه میگیرن که وای توکه نداشتی چرا بچه اوردی به این فکر نمیکنه اون بچه ها همه امید وزندگی اون پدر یامادره فکر میکنن از پدرومادرش برای اون بچه دلسوزترن اصلا خانوم من بچه دوستم خوشم میاد دورم شلوغ باشه پابه پای شوهرم زحمت میکشم برازندگیم برابچم لطمه ای به اسایش وآرامش شما واردشده آیا 

لطف کن وقتی نمیتونی جلوی به رخ کشیدن دارایی توبدی نیا تواین جور تاپیکا همه که مثل شما نیستند یا مثل شما فکر نمیکنن

مطمیین باش کارت راه میفته و درامدت هم بیشتر میشه 

بجایی فروش طلا از پدرشوهرت قرض کن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

نترس امیدت بخدا باشه نمیخوای دزدی کنی که از بعدش بترسی .  برو یه چرخ بخر و شرو کن خدا کمکت میکنه  . اصلا هم با مادر شوهرت کاری نداشته باش . اگه گفت طلا حیف بگو حیف منو بچه هامیم که بی پولی ادیتمون میکنه شوهرم که تو این گرونی ها باید کلی کار کنه چه اشکالی داره منم یه کمکی بهش بکنم کمک خرج باشم براش 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
تا جایی که درتوانمون باشه خاسته هاشونوبراورده میکنم زیادی هم همه چیز دراختیار بچه باشه دلزده میشه وب ...

منم وقتی بچه بودم بابام الگومو فروخت زمین خرید الانم داره برام جهیزیه میگیره چه اشکال داره به خودت ایمان داشته باش 

از هیچ توقع نداشته باش حتی پدرومادرت که کسیم ازت توقع کنه دخالت نکن که کسی نکنه قضاوت نکن تا کسی قضاوتت نکنه    

عزیزم اشکال نداره اگه طلا بفروشی واسه همین موقع هاست دیگه بخدا من همه طلاهامو دادم رفته واسه کمک به شوهرم بعد اشکال نداره نباید از مادرشوهرت توقع داشته باشی نه تنها از اون بلکه از هیچکس طلارو بفروش کارتو شروع کن اول و آخر بخود خدا توکل کن انشالله درست میشه 

خدا کافیست❤️