ه_ز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2262 عنوان لباسشویی اد واش با لباسشویی که حین کار میشه لباس اضافه کرد فرقش چیه؟ 1392 بازدید | 12 پست بچها یه لباسشویی اسنوا بود اد واش روش در کدچیک داشت که بشه لباس اضافه کرد ما لباسشویی کرال خریدیم که تو توضیحاتش خوندم قابلیت اضافه کردن لباس در حین شستشو داره ولی در کوچیک نداره این چجوریه؟؟ اینم همون اد واش حساب میاد؟ 🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :) 1400/06/13 | 15:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ه_ز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2262 بله اد واشه یعنی؟ 🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
اغواگراحساس عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 8554 واش اند واشمال مام کرالهکافیه خاموش کنین ی دقه بعد بندازی لباس دیگتوهمیناونیک واش اند واش اومده و در کوچیک بالاش داره تولیدات جدیدتریه اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
bahar1530 عضویت: 1395/10/21 تعداد پست: 15438 اضافه کردن میشه اد به انگلیسی😐 به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
ه_ز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2262 واش اند واش مال مام کراله کافیه خاموش کنین ی دقه بعد بندازی لباس دیگتو همین اونیک واش اند واش او ... ازص راضی هستید؟ 🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
ه_ز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2262 اضافه کردن میشه اد به انگلیسی😐 بله عزیرم اینو که میدونم 😑😐 🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
bahar1530 عضویت: 1395/10/21 تعداد پست: 15438 بله عزیرم اینو که میدونم 😑😐 خب دیگه ماشین لباسشویی شما هم اد واش هست😅 به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
ه_ز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2262 خب دیگه ماشین لباسشویی شما هم اد واش هست😅 اخه تو گوگل وقتی میزنم که اد واش کرال نمیاد ولیتو توضیحات امکان اضافه کردن لباس داره و اینکه من فکر میکنم به اون سری که در کوچیک داره روش میگن اد واش که وقتی تو گوگل سرچ میکنم فقط اون مدل هارو میاره 🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
bahar1530 عضویت: 1395/10/21 تعداد پست: 15438 اخه تو گوگل وقتی میزنم که اد واش کرال نمیاد ولیتو توضیحات امکان اضافه کردن لباس داره و ... زنگ بزن نمایندگیش بپرس .احتمالا سری جدیده اطلاعاتش هنوز وارد نشده. به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
erfanme68 عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 448 من از اين سايت تونستم قطعات مورد نيازم رو براي ماشین لباسشویی خريداري کنم نام اين سايت خريد قطعات لوازم خانگي اي پي امداد بود