2777
2789

بچها یه لباسشویی اسنوا بود اد واش روش در کدچیک داشت که بشه لباس اضافه کرد 

ما لباسشویی کرال خریدیم که تو توضیحاتش خوندم قابلیت اضافه کردن لباس در حین شستشو داره ولی در کوچیک نداره این چجوریه؟؟ 

اینم همون اد واش حساب میاد؟ 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
بله

اد واشه یعنی؟ 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واش اند واش

مال مام کراله

کافیه خاموش کنین ی دقه بعد بندازی لباس دیگتو

همین

اونیک واش اند واش اومده و در کوچیک بالاش داره تولیدات جدیدتریه

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
واش اند واش مال مام کراله کافیه خاموش کنین ی دقه بعد بندازی لباس دیگتو همین اونیک واش اند واش او ...

ازص راضی هستید؟ 

اضافه کردن میشه اد به انگلیسی😐 

بله عزیرم اینو که میدونم 😑😐

بله عزیرم اینو که میدونم 😑😐

خب دیگه ماشین لباسشویی شما هم اد واش هست😅

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
خب دیگه ماشین لباسشویی شما هم اد واش هست😅

اخه تو گوگل وقتی میزنم که اد واش کرال 

نمیاد ولیتو توضیحات امکان اضافه کردن لباس داره 

و اینکه من فکر میکنم به اون سری که در کوچیک داره روش میگن اد واش که وقتی تو گوگل سرچ میکنم فقط اون مدل هارو میاره 

اخه تو گوگل وقتی میزنم که اد واش کرال  نمیاد ولیتو توضیحات امکان اضافه کردن لباس داره  و ...

زنگ بزن نمایندگیش بپرس .احتمالا سری جدیده اطلاعاتش هنوز وارد نشده.

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...