2777
2789
عنوان

خانم های با اخلاق و صبور کمکم کنید

94 بازدید | 16 پست

میخوام زبونمو کنترل کنم , کسی منو رنجونده , تهمت زده دروغ گفته هرچیزی هربدی کرده بتونم تو خودم هضمش کنم و بدگویی شو نکنم چکار کنم 

این ناراختی ها باعث نشه غیبت کنم 

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟عزیزم شخصیت خودتو اونقدر پایین نیار ک باهمچین اشخاصی هم سطح شی خوشبختانه خداروشکر کن ک تربیت خانوادگیت مث اون نبوده و مادرت طوری تورو بار اورده ک ابروی کسیو نبری ب خدا بسپار و مطمعن باش همه تقاص کاراشونو پس میدن.

به خدا واگذارش کن و خیلی راحت به زندگیت ادامه بده

همین توانایی را ندارم میخوام کسبش کنم اما راهشو بلد نیستم که خودمو درگیر نکنم

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

سلام.روی یک‌برکه با تمام حرصتون بنویسید بعد برگه رو پاره کنید.یک سوره واقع بخونید و بهش هدیه کنید و براش طلب مغفرت کنید.کانال تلگرام یا اینایی دکتر شجاعی رو سرچ‌کنید عضو شیدostad-shojaeمباحث کینه شو گوش کنید

شاید نگرشتو عوضکنی جواب بده بگو خدا می خواسته ازمایشم کنه ببینه چقدر بنده صبوری دارم، پیش خدا ۲۰ بگی ...

دقیقا دلم میخواد نگرشم فرق کنه خودخوری نکنم 

سلام.روی یک‌برکه با تمام حرصتون بنویسید بعد برگه رو پاره کنید.یک سوره واقع بخونید و بهش هدیه کنید و ...

همین الان وویس غیبتشو دارم گوش میدم بلکه اثراتش را بدونم پا تو این گناه نذارم

نمیشه خیلی راحت زندگی کرد غم بزرگیه

بزرگتر از خدا کیه... وقتی به اون بسپری خیالت راحته که خودش چطوری جبران میکنه... 

به نظر من بدترین کاری که ادم میتونه در حق یکی بکنه اینه که نگذره و به خدا واگذارش کن

خدایا شکرت، یعااالمه
بزرگتر از خدا کیه... وقتی به اون بسپری خیالت راحته که خودش چطوری جبران میکنه...  به نظر من بدت ...

خیلی دلم میخواد ببخشمش حتی به خدا واگذار نکنمش که جبران کنه از خدا براش هدایت بخوام و عاقبت بخیری 

اینجوری دلم پاک و بزرگ مبشه اما این یه ارزوست برام کاش اینجور بشم

همین توانایی را ندارم میخوام کسبش کنم اما راهشو بلد نیستم که خودمو درگیر نکنم

الهی عزیزم منم امروز یاد حرفای ک یه نفر بهم زده وچقدر دلم روشکسته افتادم خیلی حالم خراب شده عصبی شدم😔

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
الهی عزیزم منم امروز یاد حرفای ک یه نفر بهم زده وچقدر دلم روشکسته افتادم خیلی حالم خراب شده عصبی شدم ...

منم کسی خیلی اذیتم کرده تمیخوامم باهاش بحث کنم چون بی منطق و بی ابرو هست 

غیبتشو کردم امروز اما حالم بدتر شد هم گناه اونو پاک کردم هم حال و اعمال خودمو به باد دادم