2777
2789

مال دنیا ارزش غصه نداره.

ما تو جاده شمال تصادف کردیم همه مون راهی بیمارستان شدیم.

خدا لعنت کنه پرسنل یکی از بیمارستانهای شمال رو. چون وسط آهنهای جمع شده و شیشه خرده های ماشین کیف پولمونو برنداشته بودیم! پذیرشمون نکرد. گفت اول پول!!!!!

مادر و خواهر بیهوشمو با تاکسی رسوندیم یه بیمارستان دیگه!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تصادف کردم

ماشین بابام دنده اتوماتیک بود به اون عادت داشتم یه بار مجبور شدم با ماشین شوهر خواهرم که دنده دستی بود برم سرکار بهش وارد نبودم 

یهو از دنده 1 تو ترافیک رفتم 3کوبوندم به ماشین جلویی  

بله ۲ بار ۱ بار شدید ۱ بار نه خیلی بد نبود

اعصابتو خورد نکن

وای خدا نیاره اون بار که شدید تصادف کردم مجرد بودم اعصابم خراب بود حالم اصلا خوب نبود زدم به جاده هیچ هدفی هم نداشتم همینجوری رفتم 

بسیار احمق بودم یهو پامو گذاشنم رو گاز  فرمونو چرخوندم ماشین پرت شد اون ور در تعجبم چجوری زندم

عسل مامان ، جیگر مامان ، اون تو جات خوبه ؟     من بابایی خیلی منتظرتیم زودی بیا البته

منم یبار تصادف کردم البته بارون میومد راننده پشت سری زد که اون مقصر بود ولی انقدر اعصابم ریخت بهم که مخصوصا اینکه پسرم عقب رو صندلیش بود و ترسید داشتم سکته میزدم 😥😥😥

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

یک بار اونم زدم ب ی موتوری موتوری پرت شد افتاد من‌فک کردم‌مرد.. سرمو چسبوندم ب فرمون فقط میلرزیدم.. دوستمم باهام بود پیاده شد.. هرکی ی چیزی میگفت ک زن راننده نمیشه زن چکار داره پشت فرمون‌بشینه و فلان.. دوسام باهاشون بحث کرد

امبولانس اومد پسره رو بردن‌بیمارستان‌ولی خداروشکر چیزیش نشده بود اسیب جدی ندیده بود.. شاااانس اوردم.. شوهرمم زنگ زدیم‌اومد اونم جلوی همه ی اونایی ک بودن کلی دعوام کرد طوری ک مامور راهنمایی ب شوهرم‌گفت بسه دگ چ خبرته.. ماشینت ک بیمه خانمت گواهینامه داره پسره هم طوریش نشد این همه بحث سر چیه

ماهم ماه پیش تصادف بدی کردیم۱۰ ملیون خرج ماشین شد‌. خداروشکر خودتون سالمید غصه نخور عزیزم پیش میاد😥

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

اره یه بار خودم که خداروشکر بخئر گذشت

همسرمم یه بار 

دو بار هم مقصر نبودیم همینکه ماشین از تعمیرگاه بعدازظهر تحکیل گرفتیم شب دوباره زدن بهمون

تصادف جانی نباشه فقط 

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
یک بار اونم زدم ب ی موتوری موتوری پرت شد افتاد من‌فک کردم‌مرد.. سرمو چسبوندم ب فرمون فقط میلرزیدم.. ...

خداروشکر بخیر گذشت

تصادف جانی نباشه فقط

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

واي ياد تصادف داداشم افتادم چه شبي بود دوست داداشم زنك زد كفت تصادف كرديمو ادرس داد من و بابامو شوهرم رفتيم يني وقتي ماشين ديدم فقط داد ميزدم چون داداشم نبود فك كردم چيزيش شد قشنگ نصف ماشين نبود همه ميگفتن ما مونديم اينا چجوري زنده اومدن بيرون جالبه حتي يه خراش هيچكدوم نديدن 

كساني كه بچه نمي اورند نه بي احساسند،نه تنبل،نه نااميد، بلكه انها فرزندشان را بيشتر از هر چيزي دوست دارند
آره چند سال پیش دنده عقب زدم به یه درخت بزرگ انداختمش😅😂 خشک بود درخته ولی بزرگ بود

😂😂😂

دختر دایم خاست رانندگی کنه مثلا تو حیاط نشست پشت فرمون دید داره میره سمت دیوار رفت بزنه ترمز پاشو گذاشت رو گاز محکمتر رفت تو دیوار😂