2777
2789

من شونزده روز پیش اقدام داشتم و باید دیروز پریود میشدم اما بعضی وقتها پریودم عقب می افته حالا تخمک چپم تیر میکشه آیا ممکنه باردار باشم؟

دیگه از بارداری نا امید شدم قراره پریود که شدم زنگ بزنم به دکترم که پروسه  آی وی اف  رو شروع کنیم چون سی و نه سالم هست و الان چهار ساله که در تلاش برای بچه دار شدن هستیم 

خواهش میکنم برام دعا کنید ، زندگیم رو به دستهای مقدس خداوند سپردم و ایمان دارم که بهترین ها رو برامون مقدر میکنه 

من چقدر عاشق بچه بودم و همیشه میگفتم میخوام چهار تا بچه بیارم داره میشه چهل سالم و نتونستم یه دونه بچه بیارم

خدایا خودت معجزه کن!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله با خبر بارداری دلت شاد شه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

ان شاالله به زودی دامنت سبز بشه دوقلو باردار بشی 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
لطف خدا بسیاره عزیزم انشالله بزودی زود مامان میشی 

مرسی عزیزم برای دعای قشنگت، من تو این غربت فقط خدا رو دارم و شوهرم، امیدوارم نور به زندگی همه بباره و خداوند برای ما هم مقدر کنه که بچه دار بشیم

وای خدا از دهنت بشنوه آمینو یعنی میشه دو قلو بیارم ای خدااااا

ان شاالله عزیزم توکلت به خدا باشه

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
مرسی عزیزم برای دعای قشنگت، من تو این غربت فقط خدا رو دارم و شوهرم، امیدوارم نور به زندگی همه بباره ...

انشالله عزیزدلم هیچ وقت ناامید نباش خدا براش معجزه کردن هیچ کاری نداری وارحم الراحمینه

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤