2777
2789
عنوان

خانه‌دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 45 پست
الان با این کرونا مراسم نمیشه که 

تو نذر کن خودت بخونی 

الان نذر گفتم بچم سه قلو بشه پنج هفته پنج شنبه ها حدیث کساء بخونم حالا اینم مال خیلی وقته الان حس میکنم سه قلو سخته 😂😂

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وشوهر منم وامش جور شده بهش میگم بریم وام برداریم از اینجا بریم میگه نه و...  دعا کنید برای ما ...

انشالله شما هم خونه دار بشید 

سوره حشر رو میخونم به مدت ۴۱ روز انشالله که اثر کنه 

از سال ۹۶ عضو نی‌نی سایتم بنا به دلایلی با یه اکانت دیگه اومدم 😋😀
تو نذر کن خودت بخونی  الان نذر گفتم بچم سه قلو بشه پنج هفته پنج شنبه ها حدیث کساء بخونم حالا ا ...

حتما خدا حاجت دلتون رو بده 

انشالله شما هم خونه دار بشید  سوره حشر رو میخونم به مدت ۴۱ روز انشالله که اثر کنه

وقتی میخو نی مطمئن باش ما معجزه وار جور شد برامون توام مطمئن باش

ما خونه داریم ولی نزدیکشونه میخوام بریم جای دیگه پول این خونه هم با همون دعا جور شد

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
ماام ی زمین داریم ی ذرش تو نقشس مجوز نمیدن حالا شوهرم تو شهرداریه مثلن اگه مجوز میدادن کلی کارمون اس ...

انشالله مجوز میدن ساخت ساز هم سخت شده 

آره صبر کنید

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
وقتی میخو نی مطمئن باش ما معجزه وار جور شد برامون توام مطمئن باش ما خونه داریم ولی نزدیکشونه میخوام ...

الان میرم سرچ میکنم مدت خاصی داشت یا هر زمان دوس داشتی بایدمیخوندی 

ببین نذری هست که همکارم انجام داد خونه دار شد . از روز چهلم امام حسین تا ۲۸ صفر برنج برمیداری و یک ظرف مثلا پیاله یا قابلمه بزرگتر .  و دونه دونه توحید میخونی و فوت میکنی . روز ۲۸ باهاش شله درست میکنی و اعضای خانوادت میدی میل میکنین و بعد ظرفارو خواستی بشوری تو سینک ‌ . تشت میزاری آبش نره تو چاه چون قرآن خوندی . بعد آب اون تشت رو میریزی گوشه دیوار حیاط یا پشت بوم . پا نباید بزارین اونجا . حواست باشه ظرف کوچیک برنداری خونت کوچیک میشه البته به تعداد برنجتم بستگی داره

منم دعا کن

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
ببین نذری هست که همکارم انجام داد خونه دار شد . از روز چهلم امام حسین تا ۲۸ صفر برنج برمیداری و یک ظ ...

من پشت بوم ندارم توی بالکن میشه ریخت 

و تا خشک شدن اب باید پا نزاشت 

برنج مخصوص شله زرد باشه یا فرقی نداره 

ن همدانیم فعلا دنبالشیم الان پنجاه درصدشو میگیره بقشم خورد خورد توافقی ولی باید ادم مطمعن پیدا کنی&n ...

وای چه جالب اتفاقا همدانم میخواستم 

میشه شرایطشو مبلغ پرداختی و جاهاشو بگی

من پشت بوم ندارم توی بالکن میشه ریخت  و تا خشک شدن اب باید پا نزاشت  برنج مخصوص شله زرد ...

اشکال نداره . گوشه دیوار حیاطتم خوبه . فقط پا نزارینا . نه هر برنجی که داری . فقط خانواده خودت میتونن بخورن ‌ مثلا به مادرت ندی