2777
2789
عنوان

خانه‌دار شدن

332 بازدید | 45 پست

عزیزانم دعایی یا کاری بلدید یا انجام دادید رو بگید منم بکنم که‌خونه دار بشم ۶ ساله پیش مادر شوهرم هستیم 

از سال ۹۶ عضو نی‌نی سایتم بنا به دلایلی با یه اکانت دیگه اومدم 😋😀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذکر رب انزلی منزلا مبارک وانت خیرالمنزلین دوسته من این طوری با این ذکر بعدهرنماز ۲۵ بار خوند خانه دا ...

واقعا 

ما داریم پیش خرید میکنیم چاره نیس

ما زمینش رو داریم فقط شهرداری مجوز نمیده چندساله مونده 

من یع بار یه خانمه تو مسجد می گفت حدیث کساء جواب میده با گریه جریانشو تعریف می کرد منم گفتم خونه بخریم مراسم حدیث کساء میگیرم پنج یا شش سال پیش اصلا هم به خونه خریدن فک نمی کردیم از نظر مالی تا سر سال خونه خریدیم البته الان فروختیم 

آیه 29 سوره مومنون و زیاد بخون اونم توصیه شده اصلا معنی اش درباره منزل دادن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

وشوهر منم وامش جور شده بهش میگم بریم وام برداریم از اینجا بریم میگه نه و... 

دعا کنید برای ما هم جور بشه راضی بشه از اینجا بریم

استارتر من اینو خوندم پول جور شد و من یتوکل علی الله فهو حسبه و من یتق الله ....... اینو سرچ کن یه ایه ست بخون 

واسه منم دعا کن راضی بشه وام برداریم از اینجا بریم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
ذکر رب انزلی منزلا مبارک وانت خیرالمنزلین دوسته من این طوری با این ذکر بعدهرنماز ۲۵ بار خوند خانه دا ...

دقیقا همین آیه 29 سوره مومنونه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من یع بار یه خانمه تو مسجد می گفت حدیث کساء جواب میده با گریه جریانشو تعریف می کرد منم گفتم خونه بخر ...

الان با این کرونا مراسم نمیشه که