2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب در مشهد

599 بازدید | 14 پست

خانوما لطفا بیاین یک دکتر خوب تو مشهد بهم معرفی کنین، قبلا یک بار پیش دکتر برادران رفتم بد نبود ولی الان نمیدونم چرا نوبت دهی نداره، مشکلمم برا بارداری نیست برا پریودی و ی چکاب میخام برم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید گلم منظورتو نفهمیدم.......

منظورم اینه دکتر بهلول برو خیلی دکتر خوبیه فکر کنم نسرین بهلول باشه

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟
مرسی عزیزم خودمم تازه یک ساله عروس  خانواده مشهدی شدم

ببخشید فوضولیه کجای مشهد میشینین

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟

دکتر بتول صادقی حرف ندارن. یعنی سریع تشخیص میده و اونم یه تشخیص درست. خیلی هم دلسوز و مهربونه ... خدایی من ۱۰ساله پیشش میرم و خیلی هم دوستش دارم. 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)