2777
2789

سلام بچه ها بابام کرونا گرفته دیشب اکسیزنش ۶۵ بود الان ۷۵ اما اصلا سرفه نمیکنه تنگی نفس نداره 

فقط گاهی تب میکنه الان رفته اسکن دارم میمیرم از دلهره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرتون. چرا اینقدر اکسیژنش پایینه 

سلام عزیز ان شالله حال پدرتون هرچه زودتر خوب بشه ..علت پایین بودن اکسیژن خونشون درگیری ریست ..قطعا سی تی بدن مشخص میشه..وقتی درصد کمی زیه درگیر باشه بستری نمیکنن ولی خب اکسیژن ۷۵باید دچار تنگی نفس بشن ..

نگران نباشید استرس از خوده بیماری بدتره مایعات فراوان بخورید

همین اکسیژن پایین خودش علامته دیگه 

علامت درگیری ریه 

خداروشکر که متوجه شدین و رفتین سی تی، انشاالله درمان شروع کنید، زود خوب میشن

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

وای عزیزم 

حتما دنبال کار را بگیر ولش نکن   چند روز اول حتما باید داروهای خاصی مصرف بشه من دوستم همینطوری بود دکتر گفته بود اگر چند روز دیرتر میومد مشکل براش درست میشد خدا شفاشون بده و خدا دلت را شاد کنه