2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون زن و مرده ک از هم طلاق نمیگیرن😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

من دو تا قسمت اولشو ندیدم

اون دختر و پسره هم لابد ب هم میرسن ولی یکیشون میمیره

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

اون دوتا طلاق نمیگیرن یا بگیرنم پشیمون میشن و مزدوج

ماعده ام با پسره ازدواج میکنه

فیلم ایرانیه خخ

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧
پیمان میمیره تازه باعث قتلشم مسعوده که میفته زندان 

عه؟ نشون داد ک پیمان میمیره؟

عه؟ نشون داد ک پیمان میمیره؟

نه نشون نداد ولی من حس ششم میگه که اینجوری میشه . انشا الله درست در بیاد 😁

همش حس میکنم مسعود باعث قتل پیمان میشه یا حالا به هر دلیلی قتل پیمان به گردنش میفته بعدشم میره زندان داداش پیمانم میگه من قصاص میخوام .و بعدشم دادگاه بازی

داستان سریالهای ایرانی یه کلیشه های مشخصی داره که سازنده هاش هرچی نوآور باشن بازم نمیشه توش کاری کرد و واسه همینم میرن سمت شبکه خانگی. در نتیجه یا نباید ببینی یا اگه میبینی به خاطر بازیگر و کارگردان و  ایناس

من از بازیگرای این سریال خوشم میاد. هم روزبه حصاری و هم مینا وحید و حتی سلطانی که بیش از حد تکراری شده. 

قضیه اش چیه میشه بگید لطفا من ندیدم

خیلی قشنگه پیشنهاد میکنم ببین داستان زندگی ی زن و شوهره که پسر عمو و دختر هستند دختره پزشکه و پسره محیط بان ( بچه دار نمیشن) خونشون شماله دختر قبل از عقد از شوهرش قول گرفته که واسه ادامه تحصیل دختره برن تهران ولی از اونجایی که پسره عاشق جنگله نمیاد دختره هم میره درخواست طلاق میده و بهش میگن که باید تست بارداری بدی وقتی که تست بارداری میده متوجه میشه که حاملس ولی فعلا به شوهرش نگفته چون قراره هفته بعد برن و از هم جدا شن.

طرفه دیگه داستان خواهر همین پسرس که باباش کارخونه داره و پولدار و اسم و رسم دارن ولی این دختر عاشق هم کلاسیش شده که همکلاسیشم برادر کارگر کارخونه باباشه .خلاصه که با پسره دوست میشه . احمقا باهم میرن جنگل داداش دختره  که محیط بانه جنگله میبیندشون و دعوا .....

در کل خونواده دختره با ازدواجش با این پسر مخالفن .

حالا دیگه تا بعد ببینیم خدا چی می خواد...😂😂😂😂

ببخشی طولانی شد ولی گفتم چون که پرسیدی همشو برات تعریف کنم 🙏❤

داستان سریالهای ایرانی یه کلیشه های مشخصی داره که سازنده هاش هرچی نوآور باشن بازم نمیشه توش کاری کرد ...

دقیقا منم فقط به خاطر روزبه حصاری میبینمش حالا داستانشم ی خورده برام جالبه ولی از این که میدونم تهش چی میشه متنفر . به نظرم ی فیلم باید جوری باشه که نتونی حتی قسمت بعدش رو پیش بینی کنی چه برسه به اخر داستان😊

خیلی قشنگه پیشنهاد میکنم ببین داستان زندگی ی زن و شوهره که پسر عمو و دختر هستند دختره پزشکه و پسره م ...

مرسی عزیزم خیلی خلاصه و مفید تشکر😍😄🌹

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲