2777
2789
عنوان

واقعاً چرا انقدر به خودتون می‌رسید تا مردا بهتون توجه کنن؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 44 پست

بچه ها آراستگی رو با بعضی از خانوم هایی که تو خیابون میبینیم کاملا فرق داره استارتر داره درست میگه 

اون خانوم خوشتیپی که مانتو شلوار شیک و آرایش ملایم داره و شخصیت و کمالات ازش میباره کجا و 

اون خانومی که همه جاشو میندازه بیرون با یه حجاب افتضاح آرایش غلیظ که انگار رفته عروسی والا بخدا عروسی ها زنا خیلی ساده ترن 

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها آراستگی رو با بعضی از خانوم هایی که تو خیابون میبینیم کاملا فرق داره استارتر داره درست میگه&n ...

اونم سلیقه ای هست و به خودش مربوطه 😊

شما از کجا میدونید برای جلب توجه این کارو می کنن؟

اونم سلیقه ای هست و به خودش مربوطه 😊 شما از کجا میدونید برای جلب توجه این کارو می کنن؟

اگه برای جلب توجه نیست پس برای چیه 

من واقعا نمیفهمم چرا جدیدن همه بی حجابی و بی بند و باری رو روشن فکرانه میبنند و میگن واسه دل خودمون که حالمون خوب شه 

من خودم آدم خیلی معتقدی نیستم موهام خیلی کم بیرون هست آرایش هم میکنم همیشه هم خودمو تمیز نگه میدارم چون واقعا حالمو خوب میکنه و اعتماد به نفسمو زیاد ولی اینکه طرف جوری میره بیرون که همه مردا با نگاه هیز و کثیفشون بهش چشم بدوزن و حتی متلک های خیلی زشتی بهش بگن این واقعا خودش شخصیت آدمو خورد میکنه

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
اگه برای جلب توجه نیست پس برای چیه  من واقعا نمیفهمم چرا جدیدن همه بی حجابی و بی بند و باری رو ...

اه چرا همه چیو به روشن فکری ربط میدید 

یعنی چی بی بند باری 

چرا آنقدر بی فرهنگی 

بعد هم دهه ۳۰ مگه یه دختر داف بیاد همه تعجب کنن و متلک بندازن بهشون تو خیابون پره از این دخترا 

تو اول برو ذهن مریض خودتو درست کن 

پوشش هرکس هم به خودش مربوطه 

میخوام صد سال  توجه نکنن 😂 

من برای خودم  ارایش میکنم 😄

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
اه چرا همه چیو به روشن فکری ربط میدید  یعنی چی بی بند باری  چرا آنقدر بی فرهنگی  ب ...

من ربط ندارم کسایی مثل شما ربط میدین 

درضمن درست صحبت کن بی فرهنگ خودتی من نمیدونم کی این فکر و انداخته تو کله شما ها که اگه یکی طرفدار حجاب باشه یعنی امل و عقب افتادس پس بنظرم ذهن شما مریضه ن من

آره تو راست میگی خیابونا ریخته از اینجور دخترا همونجور هم ریخته از اون مردهایی که آزار و ازیت دارن دیدم که میگم 

من نگفتم همه تعجب میکنن گفتم توجه مرد های هیز و هوسباز رو به خودشون جلب میکنند

من ربط ندارم کسایی مثل شما ربط میدین  درضمن درست صحبت کن بی فرهنگ خودتی من نمیدونم کی این فکر ...

من نگفتم هر کی طرفداره حجابه بی فرهنگه

ولی هرکسی هم آنقدر بیشعوره که آدمی که حجاب نداره بگه بی بند وبار قطعا بی فرهنگه 

من نگفتم هر کی طرفداره حجابه بی فرهنگه ولی هرکسی هم آنقدر بیشعوره که آدمی که حجاب نداره بگه بی بند ...

من نگفتم هر کی که حجاب کامل نداره 

من خودم هم آرایش میکنم هم حجاب کامل ندارم 

منظور من از بی بندو بار همون زنهایی هستن که من دیدم تو هم دیدی همه دیدن که با چه وضع افتضاحی میگردن من به اونجور زن ها میگم بی بند و بار 

مگه اینکه کسی اونقدر درک و شعور نداشته باشه که بفهمه منظور منو

من نگفتم هر کی که حجاب کامل نداره  من خودم هم آرایش میکنم هم حجاب کامل ندارم  منظور من ا ...

نفهم نیستم میفهمم 

ولی باز چیز سلیقه ای 

از نظر شماهم اون وضع افتضاح برای خیلی‌ها عادیه 

اصلا باالفرض یکی دنبال جلب توجه باشه 

به ما چه ربطی داره ؟؟؟

نفهم نیستم میفهمم  ولی باز چیز سلیقه ای  از نظر شماهم اون وضع افتضاح برای خیلی‌ها عادیه& ...

ربطش اینه که وقتی میبینم دختره با یه وضع افتضاح اونقدری بی بند و بار هست که با وجود اینکه من هم همراه داداشم هستم هی به داداشم گیر میده آویزون میشه اعصابم بهم میریزه دلیل اینهمه زیاد شدن خیانت ها همین اینها هستن که صد البته بستگی به خود مرد هم داره 

ولی ما همه توی یه جامعه هستیم من نمیتونم بگم اون چه رفتاری بکنه یا چجوری بگرده ولی از دیدنشون هم حرص میخورم هم ناراحت میشم

ربطش اینه که وقتی میبینم دختره با یه وضع افتضاح اونقدری بی بند و بار هست که با وجود اینکه من هم همرا ...

اونی که آویزون میشه دیگه مشکل فقط از پوشش نیس حیا ندارن رفتارشو باید درست کنه