2777
2789
عنوان

واقعاً چرا انقدر به خودتون می‌رسید تا مردا بهتون توجه کنن؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 44 پست

ببین من بخاطر روحیه و دل خودم ارایش دارم مواتو میکنم سشوارمیکشم کلاب خودم روحیه میدم چون ازدرون داقونم

بااین ماربهترمیشم

اصلا شوهرمم برام مهم نیس بخاطردل خودم

رنگ ولایتhaircolorist

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفتون درسته 

متاسفانه خیلی هم افراط تو این کار افتاده بین خانم های ایرانی 

ولی اکثرا برا دل خودشون و برای اراسته بودن به خودشون می رسن و این خیلی خوبه و به کسی هم اجازه نمیدن بهشون چپ نگاه کنه ولی اونایی که برا جلب توجه چه مرد یا زن تو مجالس به خودشون می رسن یا مشکلات روحی و روانی دارن یا خدا نکرده دنبال مشتری هستن

به همون دلیل که بعضیا اینقدر به خودشون نمیرسن که ادم میبینتشون زهله ترک میشه🤣

والا به خودشون ربط داره این چیزا اخه مگه ما تو دل ملتیم ببینیم برا جلب توجه به خودشون میرسن یا برای چیز دیگه

خدایی بجه هابعضیاافتضاحن من اموزش رنگ ولایت میبینم دختره میخاس موهاشو رنگ کنه لباسودراوردک رنک نریزه بالباس زیربود بعد تموم شد مسخاست بره بیرون باهم‌ن کر ست و مانتوجلوبازرفت من خودم کوپ کردما

رنگ ولایتhaircolorist
به همون دلیل که بعضیا اینقدر به خودشون نمیرسن که ادم میبینتشون زهله ترک میشه🤣 والا به خودشون ربط د ...

دقیقا ببینذخیلیارومیبینم حتی موشونه نمیکنن اصلاب خودشون نمیرسن من دق میکنم جای اونا ادم خودش کلافه میشه

رنگ ولایتhaircolorist
من منظورم شوهر نبود مردای دیگه 

این نمایش دادن در ذات زنه چون زیباست و زیبایی می خواد دیده بشه اما خیلی ها زیاده روی می کنند. این از صفات خداست که خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد.

به خودم میرسم چون عاشق خودمم.خودمو دوست دارم.برایرخودم ارزش قایلم نه واس جنس نر😊

بعدم به خود رسیدن با پلنگ شدن فرق داره.بعضی ها پلنگ میشن ترسناک میشن حتی اقایون هم با ترس نگاشون میکنن😩

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊

دخترا برا دخترا آرایش میکنن واگرنه که مردا فرق آرایش خوب و بد نمیدونن مثال میزنم ما دانشگامون زوج و فرد بود چند ترم دخترا فقط بودن ساعت ۸ صبح انگار از آرایشگاه در اومده بودیم انقدر که آرایش داشتیم برا نشون دادن این که کی خوشگل تره به خودمون بود فقط مردی اون وسط نبود 

دخترا برا دخترا آرایش میکنن واگرنه که مردا فرق آرایش خوب و بد نمیدونن مثال میزنم ما دانشگامون زوج و ...

دقیقا منم ارایش میکنم چون ارایشو دوست دارم.نه برای جنس مرد.مثلا تو باشگاه ورزشی  که همه خانوم هستن هم من ارایش دارم و سشوار میکشم و..

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊