2777
2789
عنوان

بیاید براتون..

366 بازدید | 59 پست

فال بگیرم 

از نت هست جهت سرگرمی ..فال حافظ هست.

اگ تونستید واسه حال من و رسیدن ب عشقم و خوشبحتیمون ی صلوات بفرستید :)🪴🌹

نیت کنید بگید براتون بگیرم 

چون حالم مساعد نیست فقد واسه ۲۰ نفر میگیرم.. :) 

ان شاالله بقیه باشه واسه فرداشب.. :)

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

اوم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیت کردم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اوم

بگیرم واست؟نیت کردی؟ :)

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
بگیرم واست؟نیت کردی؟ :)

نیت خاصی ندارم بگیر

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من

۱-   خواجه در بیتهای ۵-۶-۷- فرماید ( از هرجانب که گوش فرا دادم گویی حیرت سوال می کرد آیا مخلوق عظمت و بزرگی خالق را آنطور که باید بشناسند خواهند شناخت )( عاشقی که بر عظمت و سلطه حیرت چیره شد در برابر توانایی معشوق شکسته شد وهستی را باخت )‌( سرتا پای حافظ در عشق به نهال ودرخت سرگشتگی ببدل گشت است ) جنابعالی با توجه به این سه بیت دریابید .
۲-   این نیت موجب سرگردانی و حیرت و دل مشغولی جنابعالی گردیده است که اگر از آن صرف نظ رکنید بمراتب بهتر می باشد زیرا تا کنون جز رنج و دلهره وعذاب برای شما و خانواده تان سودی نداشته است زیرا موقعیت های بسیار بهتر در انتظار جنابعالی و خانواده شما می باشد پس به یکی از مشاهد متبرکه بروید و دعا کنید و بهتر است سوره القلم را با معنی و حضور قلب بخوانید
۳-   یکی از اوقامجنابعالی سخت به شما نیازمند است و منتظر اینکه از درآیید و به او کمک کنید پس اقدام نمایید و اور ا چشم ره راه مگذارید چیزی که گم کرده اید نزد دوستی به امانت است نگران نباشید خوابی ه دیده ایدبرای کسی تعریف نکنید و به زودی ملاقاتی سودمند و سفری پربرکت در پیش خواهید داشت
۴-   مسافر فعلاً اوضاعش رو به راه نمی باشد ولی جای نگرانی هم نیست خبر بدی دریافت می کنید امانارحت نشوید ویژگیهای جنابعالی عبارتند از وسواسی ناقلا دقیق مغرور زیرک و باهوش زرنگ حادثه جو سخاوتمند منطقی مهربان ولخرج دوست باز
۵-   رنگ نخودی یا نخودی مایل به شیری را برایتان توصیه می کنم زیرا رابطه صمیمی در شما ایجاد می کند و بر هماهنگی چهره شما می افزاید و موجب افزایش انرژی احساس لطافت و آرامش جنابعالی می گردد و گامهای مثبت را با اطمینان خاطر و اعتماد به نفس بیشتر بر می دارید عزیزم قفل یعنی که کلیدی هست پس بازکننده یا قفل ساز کجاست ؟