2777
2789
عنوان

بچهابرای جهیزیم میخام سرویس قابلمه خوب ومقاوم بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 33 پست
من میگم استیل بگیر.کمی قلق داره ولی عااااالیه.عمریه.نه چیزی ازش کنده میشه نه ناز داره که قاشق چوبی ب ...

خب اونکه مث روحیه.غذا توش میچسبه ومیسوزه..خب روحی بگیرم بهترنیس؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیجوریه عزیزم چندوقته داری

تقریبا هشت ماهه دارم ولی هرروز تقریبا استفاده میکنم ازش خیلی راصیم.

فقط هر قابلمه که میخری سعی کن رنگ تیره بخری.من سرویسم رو سفید صورتی برداشتم بعصی جاهاش تغییر رنگ داده 

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
من میگم استیل بگیر.کمی قلق داره ولی عااااالیه.عمریه.نه چیزی ازش کنده میشه نه ناز داره که قاشق چوبی ب ...

اره منم یه ست استیل دارم کرکماز عالیه.خورشت و ابگوشت و اش هام رو تو اینا میپزم.بی ضرر و خیلی خدبن.مرگ‌هم ندارن.

فقط واسه ببرنج و کته از گرانیتی استفاده میکنم

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
فقطو فقط سرامیکی من ۵ساله با چکشو پتک بالاسرش غذا درست کردم آخ نگفته یعنی حرف نداره سرامیکی

چه مارکیه فداتشم.رفتم بازار بگم چی میخام اخه همه فروشنده هاتبلیغ جنس خودشونو میکنن که بخریم

خب اونکه مث روحیه.غذا توش میچسبه ومیسوزه..خب روحی بگیرم بهترنیس؟

نه عزیزم استیل خیییلی فرق داره

باید بذاری داغ بشه بعد باهاش کار کنی.

ببین این قابلمه های چدن و گرانیت و...داخلشو شاید بتونی خبیببیلی مواظبت کنی و خراب نشه ولی سطح بیرونیشون بعد از یه مدت میسوزه و فوق العاده بد رنگ میشه و کهنه به نظر میاد.

نه عزیزم استیل خیییلی فرق داره باید بذاری داغ بشه بعد باهاش کار کنی. ببین این قابلمه های چدن و گرا ...

بعداگه داغ شد وتوش چیزی سرخ کردی اصلا نمیسوزه؟برنج هم توش درست کنی اصلا نمیچسبه فداتشم؟

اره منم یه ست استیل دارم کرکماز عالیه.خورشت و ابگوشت و اش هام رو تو اینا میپزم.بی ضرر و خیلی خدبن.مر ...

خوبه منم یه مایتابه گرانیتی ویه قابلمه گرانیت فقط برابرنج بخرم.بقیه شون مهم نیس چی باشن 

من واسه برنج هم از استیل استفاده میکنم.اوایل میچسبید دیگه یاد گرفتم😁

من تابه هم استیل دارم فقط هر کار میکنم یکم میچسبه راحت نیستم ولی خیلی دوسش دارم 😄