2777
2789
عنوان

تا حالا شده کسی عاشقتون باشه که

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی پسری بود ک ول کنم نبود

خیلی ازش بدم میومد

آدمی نبود ک واسطه نکرده باش 

آبرومو می برد تو راه مدرسه و کوچه و....

آخرم بعده چن سال خسته شد ازدواج کرد

😒

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

همسرم...

خودم عاشق یکی دیگ بودم (یطرفه بود)

همسرمم هرکاری کرد اخر تونست دلمو بدست بیاره😄

الان شکر خدا زندگی خوبی داریم...💛🐰

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
الان چه حالی میشه تورو میبینه؟😂😂🤔

نمیدونم ندیدمش خیلی وقته ، تازگیه عروسی کرده 😂

✌️                                                https://harfeto.timefriend.net/16303622788192                         

من دوتا از هم کلاسیام از ترم اول  متوجه شدم دوسم دارن این وسط من عاشق یکی شون شدم 

اونی که دوسش نداشتم بیچاره ترم اول خیلی تلاش کرد بهم نزدیک بشه ولی واقعا بدجوری باهاش رفتار کردم هنوزم که چهار سال گذشته فک کنم دوسم داره ولی من اصلا دوسش ندارم 

اون یکی که من عاشقش شدم چهارسال منتظرم بهم جدی بگه ولی فک کنم کلا فقط براش یه سرگرمی بودم حالا اون یکی اونقدر جدی بود تو همون ماهای اول میومد خواستگاری ولی این فقط داره اذیت میکنه و من اونقدر عاشقش شدم که از هرچی مرد به جز این بدم میاد سره کلاس فقط دلم میخواد نگاش کنم ولی ۶ ماه دیگه احتمالا گروه ها مون عوض بشه  دیگه نبینمش

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
محل نمیدم به هیچ کس 🙄😏

اوهههههه چه لاکچری😂

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
آره شده قشنگ آدم حس میکنه طرفو .چندمورداینجوری داشتم وقتی جوون بودم ولی خودمم نمیدونستم دوسشون دارم ...

من خیلی حس کردم

اومده بود خونمون

من که اصلا حتی سلامم نمیکنم بهش

قابلمه دستم بود گفت بده من ببرم برا اولین بار اسمم گفت منم هیچی نگفتم

بعد خیلی نگام میکرد زیر زیرکی یهو سرم میاوردم بالا میدیدم اون داره منو نگا نیکنه و یهو سرشو میندازه پایین منم خیلی عصبی شدمو یه اخمی کردم از اونموقع یکبار دیدمش و دیدم نگاهشو میدزده

بله یکی بود که خیلی دوسم داشت ولی من ازش متنفر بودم البته  مال خیلی سال پیشه 

همیشه ساعت هفت صبح تو راه مدرسه دنبالم میفتاد چیزیم نمی گفت بیچاره بعد موقع برگشتن هم همون جور و من هر دفعه آرزوی مرگشو میکردم خدا منو ببخشه