2777
2789

سلام

دوستای گلم فردا شب مهمون دارم۱۰ نفرن میخام برنج و مرغ بپزم منتها نمیدونم اول سینها رو زیر بچینم یا رونارو بعدشم اول میخام تیکهای مرغمو سرخ کنم بعد ...

هر کی بلده راهنمایی لطفا🙏🙏🙏

هدفم کم کردن وزن و رسیدن به وزن دلخاهم تا۱۴۰۲.   وزن اولیه۹۵وزن کنونی۹۰/۵وزن هدف اولیه۸۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب تصفیه بریز روش پودر لیمو زرد چوبه ادویه کاری فلفل سیاه برگ بو دارچین و رب بزن بهش پیاز خلالی خرد شده هم اضافه کن بزار خوب آب پز شه 

اگر میخوای سرخش کنی اول بزار تو ابکش آبش بره بعد تو روغن زیاد سرخش کن با سیب زمینی خلالی و کشمش و پیاز و زرشک پلو هم سروش کن

.

البته نمیدونم شما کشمش و پیاز استفاده میکنید کنارش یا نه،! ولی اگر استفاده  میکنید: میتونی پیاز های خلالیتو وقتی دارن سرخ میشن مدام بهش با قاشق کم کم آب مرغ اضافه کنی و هم بزنی و در اخر بزاری آبش بخار شه که روغن بندازه

.

اگر ربی هم باشه همون مراحل سرخ کردنو اب پز کردن رو انجام بده بعد پیاز نگینی رو توی روغن سرخ کن بهش فلفل دلمه ای خورد شده و رب بزن آب بریز روش مرغا رو اضافه کن، این قسمتش ادویه و دلمه خیییلییی مهمه اینارو حتمااا بریز 

دارچین 

فلفل سیاه 

برگ بو 

ادویه کاری و اگر خودت ادویه خوشبویی تو خونه داری 

آخر سرم زعفرون بریز 

سرش رو بزار زیرشو کم کن تا مزه دار شه و رنگ‌بگیره 

.