2777
2789
عنوان

اونایی ک تازه پدرشون فوت شده بیان

213 بازدید | 21 پست

سلامِ خیلی دلم گرفته دوماهه تو عذابم دوماهه زندگی نکردم. دلم اتیش گرفته بابام 8تیر از سرکاربرمیگرده. خسته و گشنه از لاین اول جاده عبور میکنه لاین دوم رد میشه ی قدم می مونه برسه ب سرویس ی ماشین باسرعت خیلی زیاد بهش میزنه. اونایی ک اونجا بودن میگفتن خیلی صحنه دلخراشی بوده. حتی جنازه بابامو نشونم ندادن. فقط وقتی از غسالخونه اوردنش ازبین جمعیت فرار کردم انقد از رو کفن بوسیدمش و زار زدم شوهرم و چندتا مرد فامیل نمیتونستن ازش جدام کنن. دلم برای مظلومیت پدرم اتیش گرفته. نمیتونم اینجا توضیح بدم ولی پدرم خیلی رنج وسختی کشید تواین دنیا. تموم مردم بعد رفتنش از حجب وحیاش حرف میزدن از خوشروییش.دوستای گلم برای شادی روح پدرم صلوات یافاتحه بفرستید😭😭🙏🙏

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
خدا دلتو اروم کنه من ۱۸ سال پیش از دس دادم اما برام همیشه تازگی داره

مرگ پدر خیلی سخته. من پیرشدم تواین دوماه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییییی من کلا آدم سابق نیستم. خدا بهت صبر بده خدا رحمتشون کنه

ممنون خدا پدرشمارو هم بیامرزه روحشون شاد وقرین رحمت

مرگ پدر خیلی سخته. من پیرشدم تواین دوماه

منم پدرم ۳ماه هست فوت کردن هرچی بگم از دلتنگی هام کم گفتم کاش پدرم بود😔😔

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 

خدا رحمتش کنه عزیزم روحش شاد

کاش پدر منم همچین خصلتای خوبی داش 

پدر منم با کارهای هرزگیش  مردم یادش میکنن 

از بچه دار شدن از زنی ک شوهر داش 

از اذیت کردهای ما و مادرم 

البته پدرم فوت نکرده ولی تو دلم دیگ  مرده

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
خدادبیامرزه پدرتو  درک میکنمت یکساله بابا ندارم 🖤

ممنون خدا پدر شمارو هم بیامرزه. اون روزی ک بابام فوت شد من چمدون بسته بودم برم شهرشون مشتاق بود بچمو ببینه😭😭😭

خدا رحمتش کنه عزیزم روحش شاد کاش پدر منم همچین خصلتای خوبی داش  پدر منم با کارهای هرزگیش &nbs ...

بابام فرشته بود نمازشو همیشه میخوند. انشالله خدا پدرتو هدایت کنه