سلامِ خیلی دلم گرفته دوماهه تو عذابم دوماهه زندگی نکردم. دلم اتیش گرفته بابام 8تیر از سرکاربرمیگرده. خسته و گشنه از لاین اول جاده عبور میکنه لاین دوم رد میشه ی قدم می مونه برسه ب سرویس ی ماشین باسرعت خیلی زیاد بهش میزنه. اونایی ک اونجا بودن میگفتن خیلی صحنه دلخراشی بوده. حتی جنازه بابامو نشونم ندادن. فقط وقتی از غسالخونه اوردنش ازبین جمعیت فرار کردم انقد از رو کفن بوسیدمش و زار زدم شوهرم و چندتا مرد فامیل نمیتونستن ازش جدام کنن. دلم برای مظلومیت پدرم اتیش گرفته. نمیتونم اینجا توضیح بدم ولی پدرم خیلی رنج وسختی کشید تواین دنیا. تموم مردم بعد رفتنش از حجب وحیاش حرف میزدن از خوشروییش.دوستای گلم برای شادی روح پدرم صلوات یافاتحه بفرستید😭😭🙏🙏
آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد