2777
2789
عنوان

درگیری ریه در کودکان

10852 بازدید | 89 پست

سلام دوستان کسی اطلاعات یا تجربیاتی داره دراختیارم بزاره؟ پیشاپیش سپاسگزارم

پسرم ۴سالشه بیست روز پیش مبتلاشد و بعداز یک هفته علائمش کاملا برطرف شد. دوروز پیش یه کوچولوسرماخورده و تمام علایمش برگشته خصوصا آبریزش بینی و سرفه های شدید امروز بردم عکس ریه گرفتن و ویزیت شد گفتن درگیری ریه داره و هیچ دارویی ندادن وگفتن اگه تب کرد وسرفه هاش شدیدترشدبیار بستریش کنیم.خیلی نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش بخور اکالیپتوس انجام بده. لیمو عسل  بریز تو ابجوش  ولرم شد بده بخوره سوپ  بده بهش ویتامین ث بده بهش  

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
کاش همین امروز بستری می کردید

اگ بستری لازم باشه پزشک میگ ماهم گرفتیم و خانواده پسرخاله بابام اونم پسرش ۳ سالش بردن بیمارستان کودکان ازمایش ایتا دادگفتن اگ تبش نیومد پایین بیارین بستری خداروشکرتبش اومد پایین و الان بعتره بعدک تبش اومد پایین مجددرفتن دکتر والان خوبه خداروشکر بستری هم نشد

حتما ببر یه جای دیگه 

به هیچ وجه بخور ندیااااا خطرناکه هیچ بخور گرمی به بچه ندی 

موز و فرنی برای ریه عالیه 

حتما با دکترای دیگه مشورت کن درمان بچه با ادم بزرگ فرق داره 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
امروز بردمش همونجا فکس ریه گرفتن گلم

پس بستری لازم نداشته فعلا بچه پسرخاله بابام هم ک مریض بود همزمان باما .ما تازه بهترشدیم 

هم بردن بیمارسنان کودکان ب اونام گفتن اگ تبش نیومد پایین بیارین بستری تبش اومد پایین خداروشکر بردن مجدد دکتروالان خوبه شماهم حواست ب تبش باشه

حتما ببر یه جای دیگه  به هیچ وجه بخور ندیااااا خطرناکه هیچ بخور گرمی به بچه ندی  موز و ف ...

عزیزم چرا بخور بد باشه دایم میگن حتی سالم هستین بخور هفته ی دوبار انجام بدین . علتی داره ؟

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷