2777
2789
عنوان

درگیری ریه در کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 10854 بازدید | 89 پست
خیلی بده کاش خودم درگیری ریه داشتم ولی پسرم سالم بود حال بدی دارم خصوصا اینکه پسرم آلرژی هم داره

ان شالله زود خوب میشه نگران نباشفقط تبش کنترل کن همین 

هی صلوات بفرست خدا یاورت میشه عزیزم

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
خوب میشه نگران نباش دقیقا قبل از کرونا دختر دایی من که نزدیک سه سال داشت اون موقع سرما میخوره و ریه ...

آخی عزیزم

اره ترس خیلی بده من حال روحیم خرابه فکرم به هیچی قد نمیده تو این شرایط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچ‌کدومش خکب نیس من خودم‌ریه ام‌درگی بود دوتا بچه دارم هردوتا هم تب داشتن خیای روزهای بدی گذروند ...

اخی عزیزدلم انشاالله سلامتیتون همیشه برقرارباشه کرونا کلا آدمو غریب میکنه حتی توشهرخودش توخونه خودش🥺

این که عوارض کرونا باشه یا نه نمیدونم ولی آلرژی تو این سن خودش نشون میده دختر منم از سه سالگی آلرژی ...

منم این مونته لوکاست بصورت پودری بش نوشته

پسرم ۷ سالش اونم بعد کرونا آلرژی اش رو شده

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
چون کروناویروسه وانتی بیوتیک رو باکتری ها موثر اک گاهی عفونت ویروسی زمینه فراهم امدن عفونت باکتریایی ...

اخه من دو بار کرونا گرفتم. هر دو بار ازیترومایسینو دادن فامیلامون هم همینطور

خیلی بده کاش خودم درگیری ریه داشتم ولی پسرم سالم بود حال بدی دارم خصوصا اینکه پسرم آلرژی هم داره

دختر منم همینطور با آلرژی زیاد و سرماخوردگی بخدا فقط دارو امام کاظم خوبیش کرد هر هشت ساعت تا سه روز بهش بده بعدش تا یکی دو ساعت آب و غذا نخوره بعد از سه روز که تمام شد هر شب ادامه بده تا ده شب بعدشم یک شب درمیون ترک نکن چون بچه های ما که آلرژی دارن خیلی حساسن نسبت به تغییرات فصلی و سرما خوردگی و انواع حساسیتا الانم کرونا

ان شاالله با توسل به امام هفتم ع بچتون خوب بشن 

خودتون هم بخورید ضرر ندارن ما این دو ساله کرونا اصلا ترک نکردیم 

ببخشید ینی دستگاه بخور هم خطرناکه؟

نه عزیز دستگاه برای هوای خونه هستش و ضد عفونی میکنه 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......