2777
2789
عنوان

همسرم برای تولدم ماشین خرید اما...

2408 بازدید | 119 پست

دوستان میشه بگید چه کاری درسته که نه خانوادم ناراحت بشن نه همسرم؟!

اینو که میخوام بگم قصدم پز دادن نیست بخدا، فقط ذهنم خیلی درگیره نمیدونم چه کاری درسته

من خودم شاغلم ولی هرچقد پس انداز میکردم حقوقم نمیرسید ماشین بخرم، همسرم خداروشکر درآمدش خوبه، ولی من هیچوقت ازش انتظار نداشتم که بهم پول بده ماشین بخرم، دوست داشتم با حقوق خودم باشه. تا اینکه هفته پیش به مناسبت تولدم سوپرایزم کرد.خیلی خوشحال شدم ولی از اونموقع همش ذهنم درگیره. 

خانوادم هنوز ماشینمو ندیدن، بالاخره متوجه میشن و ازم میپرسن چطور خریدی، چون میدونستن پس اندازم در اون حد نیست،  دوست ندارم راستشو بگم که همسرم خریده، اخه زن داداشم همینجوریشم کلی از داداشم توقع داره، اگه اینو بفهمه قطعا حسادت میکنه خودشو بامن مقایسه میکنه و به داداشم غر میزنه که تو هیچی برا من نخریدی و... درحالیکه برادرم واقعا وسعش نمیرسه و درآمدش زیاد نیست، اما خب خانمش همیشه درحال مقایسه کردنه. حالا اگه بهشون راستشو بگم یجور دردسره، اگرم نگم خب همسرم ناراحت میشه، من چطور به همسرم بگم به خانوادم نگو تو برام خریدی ؟!  نمیدونم چیکار کنم😢 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شوهرت زحمت کشیده ناراحت میشه مشکل شما نیستین. زنداشت باید رو خودش کار کنه. دیگه باید واقعیتو بگی

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

وای

چ شرایط سختی😐

بنظرت بهتر نیست همینا رو بع همسرت بگی و ازش مشورت بخوای؟؟

بگو پول های خودم بوده بعدشم کمی وام گرفتم کمی هم همسرم لطف کرد بهم داده به عنوان هدیه.

دیگه هم آمار حساب و پس اندازتو به کسی نگو

عزیزم شوهرت زحمت کشیده ناراحت میشه مشکل شما نیستین. زنداشت باید رو خودش کار کنه. دیگه باید واقعیتو ب ...

دلم نمیخواد اعصاب داداشم داغون بشه 😢 بعدشم حتی ممکنه زنداداشمم فکرکنه دارم بهش پز میدم. نمیدونم چیکار کنم

همینایی ک به ما گفتی رو ب شوهرت بگو

آخه عجیب نیست به شوهرش بگه چون زنداداشم حسادت می‌کنه نگیم تو ماشین خریدی. ناراحت میشه اینطوری شوهرش

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

همسرت برات مهم تر از زن داداش و داداش باشه چون پاش که بیوفته اونا هیچکاری برات نمیکنن و فقط همسرت برات میمونه...این تجربه ی خودم بعد از کلی دلسوزی و محبت برای زن داداش بود که آخر مزدمو گذاشت کفه دستم.

دلم نمیخواد اعصاب داداشم داغون بشه 😢 بعدشم حتی ممکنه زنداداشمم فکرکنه دارم بهش پز میدم. نمیدونم چیک ...

نمیشه با خانواده و داداشت هماهنگ کنی به زنداداشت چیزی نگن یا بگن وام گرفته