2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بپرس شاید بتونم کمکت کنم.

به یه نفر چک داده شده اونم با مبلغ ۶۰میلیون اینم بگم چک خط خوردگی داشته،الان اون ادم توی چک دست برده و مبلغ رو بیشتر کرده مثلا ۶۰۰میلیون و چک رو هم فرم زده الان باید چیکار کنیم از چه راهی شکایت کنم؟یه جورایی میخواد باج بگیره

بفرمایید

دوستم پرونده کیفری داره بهش تهمت زدن بعد دوبار تبرئه شده اتفاقن تو این سایت هست نمیدونم چرا تگ نمیشه بیست پنج روز از رای دادگاهش میگذره بعد دوستام میخاد ببینه اون طرف اعتراض زده  یانه چجوری بفهمه 

🙂🖐
دوستم پرونده کیفری داره بهش تهمت زدن بعد دوبار تبرئه شده اتفاقن تو این سایت هست نمیدونم چرا تگ نمیشه ...

سلام گلم ممنون که گفتی

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘
شکایت کیفری کن. برو دفاتر خدمات قضایی موضوع رو بگو خودشون میدونن متن شکواییه رو چی باید بنویسن.

اینم هست که همون روز زنگ زده که چک چون خط خوردگی داشته پاس نمیشه و پول لازم هستم و اونم ۶۰میلیون همون روز به حسابش ریخته میشه الان ۱۰روز هست چک رو نمیاره تحویل بده

باید بره همون دادگاه که رای بدوی رو صادر کرده. توی سیستم بزنن مشخص میشه پرونده از تجدیدنظر برگشته یا ...

سلام رفتم تو سایت  رفتم تو خلاصه پرونده زده مختومه شده است بعد زدم روند کار فاقدفعال همچین چیزی نوشته

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘