سلام من میخوام جهیزیمو برگردونم سیاهه جهیزیه هم دارم وقتی درخواست بدم برای برگشتنش واسه همسرم احضاریه میره ک قراره وسیله ها برگرده یا همون روز ک میخوام برم وسیله هارو بیارم باخبر میشه؟
ممنون میشم بگید
گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عه یعنی اون اصلا قبلش خبردار نمیشه وقتی برم میفهمه
گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم
فک کنم واسه اونم احضاریه میره...هرجی رو سیاهه نوشتید میتونید بردارید مامور چک میکنه کم باشه باید شوه ...
خیلی ممنونم عزیز دلم
شما بايد با شاهد و فاكتور ميريد دادگاه اونم مياد اگر فاكتوري يا شاهدي داره رو ميكنه بعد حكم ميدن.. ...
چطور سیاهه مهم نیس خودش و شاهدین امضا و اثر انگشت زدن من فاکتور اون همه وسیله رو ندارم
اره متوجه نمیشه تا لحظه ای که شما بامامور بری...به اون اطلاع نمیدن حکم میدن شما میری پاسگاه محل مامو ...
خیلی ممنونم
ما دادگاه داشتیم از اقوام اصلا سیاهه نداشت عروس خانم یک لیست داشت از اقلامی که خریده بود وسایل بز ...
امیدوارم همینطور ک میگید باشه خیلی ممنونم ازتون