2777
2789

سلام دوستان، من میخام جدا شم، خونه رو ترک کردم و سه روز بعد همسرم ابلاغیه فرستاد که منزل رو ترک کردم و اگه برنگردم نفقه نمیده

مشکلاتمون زیاد بود فحاش بود، تهدید میکرد و... الان یکی از ناراحتیام اینه که هیچ تلاشی نکرد برای برگردوندنم و دوم مراحل طلاق و گرفتن مهریه و... ممنون میشم از دوستانی که تجربه داشتن راهنمایی کنن که چطور روحیشونو حفظ کردن و قوی بودن

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد

اگه نیتت طلاق حتمی هس

تو هم مهرتو بزار اجرا

همون ابلاغیه یه جور دعوت هست ولی یکم خشن ترش

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا نشو اگه میتونی

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم
اگه نیتت طلاق حتمی هس تو هم مهرتو بزار اجرا همون ابلاغیه یه جور دعوت هست ولی یکم خشن ترش

منم گذاشتم اجرا، فردا میرم ثبت اسناد، شوهرم خیلی زبله، میترسم به نام کس دیگه ای زده باشه

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد

ابلاغیه داده گفته یعنی بیا خونه بسازی بهتره طلاق خیلی سخته

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم
جدا نشو اگه میتونی

نمیتونم، دلم شکسته، من خیلی تلاش کردم، یه سال تحت نظر روانشناس، صحبت با خودش، پدر و مادرش، هرکاری که فکرشو بکنی، هفت سال برای حفظ زندگیم جنگیدم، اما هفت روز همسرم تلاش نکرد من برگردم، روز تشییع جنازه پدربزرگم برام ابلغیه فرستاد

منم گذاشتم اجرا، فردا میرم ثبت اسناد، شوهرم خیلی زبله، میترسم به نام کس دیگه ای زده باشه

نه نترس اگه این اتفاق بیوفته دادگاه از تاریخی ک این اتفاق افتاده همه سند هارو باطل میکنه

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
نه نترس اگه این اتفاق بیوفته دادگاه از تاریخی ک این اتفاق افتاده همه سند هارو باطل میکنه

خدا کنه، همین که حقوقم ضایع نشه دلم آروم میشه

نمیتونم، دلم شکسته، من خیلی تلاش کردم، یه سال تحت نظر روانشناس، صحبت با خودش، پدر و مادرش، هرکاری که ...

ببین یه حرف خواهرانه برای طلاق هیچ وقت دیر نیس هر موقعی اراده کنی میتونی پاتو بزاری دادگاه و طلاق بگیری یکم صبر کن ببین چی پیش میاد فک کن رفتی خونه مامانت مهمونی یکم صبر کن ببین چی میشه  سه روز ک کمه من خودم یه هفته خونه پدرم بودم ولی بعد اشتی کردم یکی دوماه بود مونده خونه پدرش بعدش اشتی کردن

ابلاغیه داده گفته یعنی بیا خونه بسازی بهتره طلاق خیلی سخته

ساختن به چه قیمت😐

😂

والا مرد هستن دیگ تهش

خدا کنه، همین که حقوقم ضایع نشه دلم آروم میشه

مهریه چقدره؟ فک کنم تا سقف ۱۱۰سکه میدن 

ببین یه حرف خواهرانه برای طلاق هیچ وقت دیر نیس هر موقعی اراده کنی میتونی پاتو بزاری دادگاه و طلاق بگ ...

نمیدونم، مرسی از راهنماییت گلم