2777
2789
عنوان

يخچال ايراني چي بخرم

1941 بازدید | 41 پست

سلام دوستان خوبم من ميخوام يخچال بالا پايين از اين عرض ٨٠بخرم 

مارك نيكسان چطوره؟ كسي استفاده كرده فروشنده نيكسان پيشنهاد كرد گفت موتورشون كره هستش قيافش هم مثل سامسونگ ١٢٣ماه هم ضمانت داره همون شعار سامسونگ

كسي استفاده كرده يا در اقوام اشنايانش كسي داشته؟؟؟

هيماليا چطوره 

اسنوا كه كلا تخريب ميكنن ميگن خوب نيس اين مدلي كه من ميخوام 

سلمسونگ و الجي هم اين مدلش بالاي ٤٠تومنه نميخوام اون همه هزينه منم به عنوان يخچال دوم ميخوام يه سايد سامسونگ دارم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺

هرچی میخری هیمالیا نخر 

اصلا راضی نیستیم 

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساید سامسونگ داری باز دنبال یخچالی؟؟؟؟؟

چرا؟؟؟؟؟

درسته اسنوا نخر خوب نیست 

من الکترواستیل تعریف زیاد شنیدم

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.

دیپونت عالیه از نظرفنی ازجایی ک خریدم ک معتبرم هست گفتن همین موتور رو بدنه سامسونگ میزنن جا سامسونگ میفروشن

فقط مدلی ک من گرفتم از نظر کاربردی مزخرف طراحی ششده فریزرش سرجمع اندازه ی کشو نیست ی مقدارم زیادی قد یخچال بلنده ولی موتور عالی بی صدا ماندگاری سبزیجاتم عالی خواستی بخری دقت کن ب مدلا ی مدل جدید دیدم فریز بالا جادارشو عالی

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
ساید سامسونگ داری باز دنبال یخچالی؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟ درسته اسنوا نخر خوب نیست  من الکترواستیل تع ...

الکترو خرابی زیاد داره دم تعمیری یخچال بری میبینی

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
ساید سامسونگ داری باز دنبال یخچالی؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟ درسته اسنوا نخر خوب نیست  من الکترواستیل تع ...

رب اينا ميپزيم ابغوره ابليمو اونا داخل يخچال جا نميشه بخاطر اون ميخوام بيشتر كشمش هم خيلي مصرف داريم اوناهم داخل يخچال ميزارم داخل سايد بزارم وسايلهاي ديگم جا نميشه بخاطر اون ميخوام فقط

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺
من سال ۹۲ اسنوا خریدم عرض پهن یخچال بالا فریزر پایین خیلی راضی ام ولی جدیدا مادرشوهرم مثل ما خرید کش ...

اره همون كشوهاش خيلي الكي شده انگار يكيم ميگن يخسازش ريزش اب داره 

قبلا با كيفيتر بوده 

نيكسان ندارن اطرافيانتون؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35