2777
2789
عنوان

بهم بگین چیکار کنم😭

125 بازدید | 10 پست

جو خونمون خیلی بده خیلیییییی جوری که کسی تحملشو نداره همش دعوا فحش بی پولی

هر چی فکر میکنم نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم ازدواجم نمیتونم بکنم مامان رو تنها بزارم تو این حال و هم بابام فقط خوراک خونه رو تامین میکنه تا الان حتی یه جورابم برامون نخریده روم نمیشه خاستگار راه بدم خونه از پدرم بدم میاد خیلی خیلییییی بد دهنه حالام معشوقه داره میگم قبل اینکه آبرومون بره منو مامانم بریم مامانم همشدس دس میکنه میگه میریم ولی فقط حرفه موندم چیکار کنم خیلی دلم گرفته بخدا یعنی پنج دقیقه بدون فحش و داد و دعوا نیست تو این خونه 

خدایا منو برگردون به نیمه دوم سال93❤😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام .. اینکه مامانتون دس دس میکنه شاید از شرایطو نداره و حتما با خودش فکر میکنه که شرایط از الان واستون بدتر میشه ...

اگر حمایت خونواده سمت مادرتونو دارین و اونا از نظر اجتماعی و اقتصادی میتونن تا حدودی ساپورتتون کنن .. خوبه که جدا بشین

طراحی و ساخت ماگ شخصی
سلام .. اینکه مامانتون دس دس میکنه شاید از شرایطو نداره و حتما با خودش فکر میکنه که شرایط از الان وا ...

اونا خارج.کشورن 

من خیلی دلم میخواد برم پیششون مامانم میگه اول باید حق و.حیوق خودمو بگیرم.بعد میریم ولی از وقتی یادم.میاد همینو میگه همش حرف

خدا به دلت آرامش بده .درک میکنم شرایط سختی دارید اما سعی کنید حل کنید مشکلاتت رو .با رفتن چیزی درس ن ...

حل نمیشه هی بدتر و بدتر میشه

اونا خارج.کشورن  من خیلی دلم میخواد برم پیششون مامانم میگه اول باید حق و.حیوق خودمو بگیرم.بعد ...

باید با مامانتون منطقی صحبت کنید و ببینید واقعا چرا اینطوری جواب میده

طراحی و ساخت ماگ شخصی
باید با مامانتون منطقی صحبت کنید و ببینید واقعا چرا اینطوری جواب میده

چون 30 ساله تو این خونه زحمت کشیده همه چیو خودش خریده اینا رو دلیل میکنه 

ولی من بهش گفتم دیگه تحمل ندارم یا خودمو میکشم یا فرار میکنم خودم میرم😭😭