2777
2789

خواهر من کد رشته ها رو وارد کرده 

ولی ثبت نهایی اطلاعات براش زده نمیشه 

یه قسمتی هست میگه در صورتی که در انتخاب رشته شما رشته محل‌های صرفاً بر اساس سابقه تحصیلی وجود دارد و....

اون قسمت رو باید چیکار کرد چون خواهرم بر اساس آزمون هست نه صرفا سوابق 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اطلاع دارید در مورد انتخاب رشته منک سوالم بپرسم

مشاور نیسم ولی بپرس

امسال چون خودم کنکور دادم انقد از مشاور و ... سوال کردم تا حدودی همه چیزو میدونم 😑😂

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

مشاور نیسم ولی بپرسامسال چون خودم کنکور دادم انقد از مشاور و ... سوال کردم تا حدودی همه چیزو میدونم ...

من میخوام برا پیام نور انتخاب رشته کنم اون رشته هایی ک میخوام براساس سوابق هستن الان من هم باید سریال ۸۰ هزاری پیام نور رو خریداری کنم هم سریالی ک ۹۴ هست 

یا ۹۴ تومنیه فقط برا ملی های بر اساس سوابق هستش

تو عکس ک نوشته اش مشخص نیس همه کد هارو باید از رشته ها و دانشگاه هایی ک مجاز شده وارد کنه تا تایید ب ...

تو آیکون قرمز نوشته 

متقاضی محترم در صورتی که در انتخاب رشته شما رشته محل‌های صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی وجود دارد با توجه به اعلام وزارت آموزش و پرورش می‌بایست به سامانه وزارت آموزش پرورش مراجعه به نسبت به تایید معدل خود اقدام نمایید

منم برا خواهرم انجام دادم چند بار تایید نهایی نمیشد بعد ایراداتو ک برطرف کردم ثبت نهایی شد 

میتونس از خواهرت سوال من بپرسی من نمیدونم الان هردوتا سریالو خرید کتم یا فقط سریال پیام نور کافیه