2777
2789
عنوان

زایمان با کرونا مثبت

1872 بازدید | 27 پست

سلام دوستان کسی اینجا زمان زایمانش کرونا داشته؟

من دوشنبه زایمان دارم و متاسفانه مبتلا به کرونا شدم

خیلی استرس دارم و میترسم

کسی اینجا هست کمکم کنه؟

انشالله همچی خوب پیش بره ولی حتما به دکتر و پرسنل بگین که کرونا مثبتی

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلی نیست عزیزم.چند روزه مبتلا شدی.همون موقع از نوزادت هم تست میگیرن ولی معمولا نوزادها از مادر مبتلا نمیشن.با این وجود چند روز از نی نی جدا میشی که میتلا نشه خدایی و بعد از قرنطینه.بغلش میکنی و یه عمر مادری میکنی براش 

بله گفتم بهشون

امروز چند روز مبتلا شدی؟

از روزیکه علایم داری؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
زیاد سرچ نکن و نپرس ببین حال خودت چجوریه کرونا خفیف داری؟ اینجوری که هی بپرسی و هی هرکی یه چی بگه ...

بله سزارین هستم 

زیاد شدید نیست سرفه زیاد دارم

اخه همینجوری استرس زایمان داشتم الان بدتر شدم

بیشتر از اون نگران بچم هستم که نکنه مبتلا بشم

نمیشه نزدیکش باشم و خیلی باید رعایت کنم

همراه ندارم بعد زایمان

خونه هم کسی نیست مراقبم باشه

خودم هستم و خودم😔

فقط بعدش بیاین بگین با شما چه کار کردن  چون من میترسم برم بخش زایمان کرونایی اونجا باشه  ...

نه قسمت کرونایی ها جداست عزیزم‌ نگران نباش

من قرار بود بیمارستان نیکان زایمان کنم

تماس گرفتم گفتن قبل زایمان از هم تست میگیرن 

اگه کسی مثبت شد میفرستن بیمارستان نیکان غرب

حتی دکترم هم احتمالا دکتر خودم نیست کس دیگه ای عمل میکنه

مشکلی نیست عزیزم.چند روزه مبتلا شدی.همون موقع از نوزادت هم تست میگیرن ولی معمولا نوزادها از مادر مبت ...

خیلی ممنونم

دعا کنید برام 

خیلی از لحاظ روحی داغونم

بعد ۸ سال با پنج تا سقط با کلی دوا و دکتر و آی وی اف باردار شدم 

اونم اینجوری شد😔

نه قسمت کرونایی ها جداست عزیزم‌ نگران نباش من قرار بود بیمارستان نیکان زایمان کنم تماس گرفتم گفتن ...

عزیزم انشااله که برای شما مشکلی پیش نمیاد توکلت به خدا باشه انشاالله هر دو سالم و سلامت برگردین خونه

ولی شهر ما بعید میدونم تست بگیرن

خدایا شکرت