بچه ها هم برا موهام حساسم همم اصلا بهشون نمیرسم ی عالمه روغن موغن خریدم بزنم ولی سختمه ی بارم استفاده نکردم حس میکنم موهام ریزش داره ب ماسک مو راحت بهم بگید برا مو مفید باشه آسون باشه خواهش میکنم بچه ها 😗😗جنسشو بهتر کنه نرین لدفن نظر بدین😗😗
لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم ماسک مو من یه مدت میزان ریزش مو بد گرفته بودم یعنی داخل حمام سست سست موهام پایین می اومد ، ماسک مو در حمام استفاده میکردم ، بعدا شنیدم باید ۵ سانت از ریشه مو فاصله داشته باشه بعدا ماسک مو بزنی من اول مثل شامپو به ریشه هام میزدم که کار فوق العاده اشتباهی بود دیگه ۵ سانت فاصله از ریشه فقط به نصف ساقه ها میزدم ریزش موهام خوب شد
روغن منظورم روغن بادام آرگان زیتون کپسول کراتینه مو همشو خریدن ولی استفاده نمیکنم مورو خیلی خوب میکنه ولی من سختمه ۶ ساعت بزارم بمونه موهام😑
لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️