2777
2789

همیشه هدف خود را بالا قرار بده،
سخت کار کن
و عمیقا مراقب آنچه به آن اعتقاد  داری باش.
و هنگامی که لغزیدی،
ایمانت را حفظ کن.
و وقتی زمین خوردی،
بایست و سرجایت برگرد
و هرگز به کسی که می‌گوید
نمی توانی یا نباید ادامه دهی گوش نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصمیمات الانم، نتایج فردای من رو می سازه...

اگه الان زانوی غم بغل بگیرم و ناامید و نالان، هیچ کاری نکنم، یک سال بعد هم در همینجایی خواهم بود ک الان هستم...

اما من تسلیم نمی شوم، تصمیم میگیرم انتخابهای جدیدی داشته باشم و تا رسیدن به استقلال مالی و زندگی دلخواهم، یک لحظه هم نا امید نشوم

من قهرمان زندگی خودم هستم

من فرمانروای امپراطوری خودم هستم

من تعیین کننده سبک زندگیم هستم

من کاری میکنم که دیگران بهم افتخار کنند

اخبار_ارز_دیجیتال#   ، مثبت-اندیش#   ، ذهن_ثروتمند#   ، نوبیتکس#  

محدودیت دوباره برای صرافی‌های داخلی؛ سقف واریز هر «کد ملی» به ۲۵میلیون تومان کاهش یافت

🔸 بانک مرکزی ایران چندی پیش سقف واریز روزانه به صرافی‌های داخلی ارز دیجیتال را به ۲۵میلیون تومان برای هر تراکنش کاهش داده بود. اکنون اما، طبق اعلام شرکت‌های پرداخت‌یار و برخی صرافی‌های داخلی، به دستور بانک مرکزی سقف واریز از طریق درگاه‌های پرداخت صرافی‌ها برای هر «کد ملی» به ۲۵میلیون تومان کاهش یافته است.

صرافی_آنلاین#   ، نوبیتکس#   ، صرافی_ایرانی#   ، صرافی_نوبیتکس#  

Sometimes saying a short sentence like "God help me please" can change your life in a way you don't even think about

گاهی وقت‌ها گفتن یه جمله کوتاه مثل "خدایا لطفاً بهم کمک کن"، می‌تونه زندگیت رو جوری که حتی فکرش رو هم نکنی، تغییر بده.

خدایا#   ، زندگی# ، بیت_کوین#   ، تتر_استیل_کوین#  

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو!

بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو...

نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود، از کجا معلوم زیرِ زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد

مقاومت# ، خدا# ، زندگی# ، جریان_زندگی# ، تتر#  

‌زِندِگی‌هَمیشِه‌آن‌چیزی‌کِه‌رِسانِه‌ها،مُدِل‌هاوَ

کِتاب‌هاوَبِلاگِرهانِشان‌میدَهَندنیست!

زِندِگی‌دَراکثَرِزَمان‌هاهَمین‌نَشدَن‌هاوَگیرکَردَن‌ها

وَشِکَست‌هاوَافسوس‌هاست‌.

وَاگَردَربینِ‌روزمَرِگی‌ها

جرئت ادامِه‌دادَن‌داشتِه‌باشی،زِندِه‌ای

کسی که با خودش جدی باشد و سخت‌گیرانه رفتار کند، زندگی با او آسان رفتار خواهد کرد. اما اگر انسان مسئولیت‌پذیر نباشد و همه‌چیز را آسان بگیرد، این زندگی است که با او سخت رفتار خواهد کرد...

احساسات منفی که باعث خرید می شوند شامل این موارد هستند:

خجالت: از این که نداشتن محصول باعث شود عجیب یا قدیمی به نظر برسیم. مثلا: همه گوشی هوشمند دارند. داشتن گوشی های قدیمی دکمه ای “زشت و دموده” است.

خستگی: از زندگی روزمره یا کاری که فشار روانی زیادی برایمان داشته است. مثلا: “باید یک سفر بروم. دارم دیوانه می شوم.” یا “حوصله ام سر رفته، برویم خرید”.

طمع: می خواهید پولی به دست آورده یا پس انداز کنید. جمله “یکی بخر دو تا ببر” دقیقا حس به دست آوردن پول را به شما می دهد. تخفیف های 30% نیز حس پس انداز کردن را به شما می دهند. چند بار تا به امروز صرفا به خاطر تخفیف خرید کرده اید؟ حس پس انداز کردن موجب می شود که بدون در نظر گرفتن حس نیاز خرید کنید.

ترس: از این که اگر محصول را نخرید چیزی از دست می دهید. مثلا “از این محصول فقط یکی مانده و مشتری قبل از شما هم همینو می خواست!” یا هنگامی که خانه ای برای قولنامه در نظر می گیرید و مشاور املاک به شما می گوید مشتری دیگری هم همین خانه را پسندیده و تا دو ساعت دیگر باید تصمیمتان را بگیرید.

این فروشندگان از حس “ترس از دست دادن” شما به عنوان انگیزه خرید استفاده می کنند.

«به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو!

بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو...

نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود، از کجا معلوم زیرِ زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد؟!»