2777
2789

عزیزم اگه خوابالودگی.. و خستگی هم زیاد همراهش داری ممکنه علامت کمخونی باشه

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گفتم اگر فقط دستتون باشه ممکنه درگیری عصب باشه ولی دارین میگین کل بدنه

که بهتره به پزشک مراجعه کنید

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
من اینطوری بودم خصوصا تو شبا. یهو یه جام سوزن سوزن میشد بعد میخارید آزمایش دادم کم خونی داشتم ا ...

جدی کله بدنتون بود یا فقط یه جا من انگار یهو سوزن وارد بدنم میشه و اتفاقا هم میخاره عصبی میشی بدتر نمیشی؟

جدی کله بدنتون بود یا فقط یه جا من انگار یهو سوزن وارد بدنم میشه و اتفاقا هم میخاره عصبی میشی بدتر ن ...

ممکنه هر جایی از بدنم باشه یه دفعه دستم یه دفعه پام یه دفعه کمرم… عصبی که چه عرض کنم شب اولی که اینطور شدم همه خواب بودن منم خیلی اذیت شدم نشستم به گریه کردن بعد شوهرم پاشد منو برد بیمارستان دیگه آزمایش دادم معلوم شد کم خونم

من چون چند ماه ویار شدید داشتم هیچی نمیتونستم بخورم به همین خاطر کم خون شدم

ممکنه هر جایی از بدنم باشه یه دفعه دستم یه دفعه پام یه دفعه کمرم… عصبی که چه عرض کنم شب اولی که اینط ...

مرسی عزیزم جواب دادی راستی تا چه مدت این‌جوری بودی چقد طول کشید خوب شدی

مرسی عزیزم جواب دادی راستی تا چه مدت این‌جوری بودی چقد طول کشید خوب شدی

خواهش میکنم

اوایلش سوزن سوزن شدن بدنم خیلی شدید بود ولی همزمان باهاش دارو مصرف کردم این سوزن سوزن شدن بعد دو سه هفته از بین رفت ولی برا خود کم خونی همچنان قرص میخورم

من اینطوری بودم خصوصا تو شبا. یهو یه جام سوزن سوزن میشد بعد میخارید آزمایش دادم کم خونی داشتم ا ...

عزیزم منم شبا این جوری میشم شما خوب شدی؟ 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟