2777
2789
عنوان

عذاب وجدام دارم!

1352 بازدید | 20 پست
سلام دوستان آنیتای من 3 سالشه و به دلیل اینکه من شاغل هستم پیش مامانیش هستش تا من از سرکار برگردم خونه ساعت 3:30 هستش ولی واقعاً وقتی که خونه می رسم فرصت ندارم به بچم برسم اونطور که دلم می خواد. همینکه غذا رو حاضر کنم و یکذره خونه رو جمع جور کنم هنر کردم تازه برای غذا خوردن هم که اینقدر اذیت می کنه به خدا عذاب وجدان دارم آخه طفلکی چه گناهی کرده که ما وضعیت مالیمون اینطوری هستش و من باید کار کنم دلم برای بچم خیلی می سوزه. همش احساس ناراحتی می کنم برای بچم. خیلی در هر حقش ظلم میشه. طفلکی آنیتای من!
عزیزم.ناراحت نباش.منم میام سر کار.پسرم هم خونه مامانمه.عصرا هم 4:30 میرسم خونه.
اما من کلی وقت دارم.
هر روز که خونه رو مرتب نمیکنم.غذا هم ساده بپز عزیزم.
مثلا" یک ساعت غذا .یک ساعت هم مرتب کردن خونه.بقیش و با آنیتا باش خوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این حس من و خیلی از مامانای دیگه هم هست که شاغلیم. باید با این قضیه کنار بیایم . اگر داریم کار میکنیم بخاطر اینه که بتونیم آینده بهتری نسبت به خودمون برای اونا بسازیم.اگر اینجوری فکر کنی کمتر اذیت میشی. چاره ای هم نداریم چون تا جوون هستیم و انرژی داریم باید آینده خودمون و بچه ها رو بسازیم بعدها که دیگه پیر و از کار افتاده شدیم همین بچه ها حاضر نیستن تحملمون کنن.
ناراحت نباش عزیزم
همین که دختر گلت یه همچنین مامان گلی داره که نمیخواداد نی نی خوشگلش چشش به وسایلهای یکی دیگه باشه
این خودش یه دنیا میارزه
من یه پیشنهاد میدم
مثلا سعی کن خوراکها رو که میزاری زیاد بزار مثلا خوراک ماکرانی رو برای سه وعده بزار یه وعده اش رو استفاده کن باقی رو بزار توی فریزر
یا هر چیزی رو سعی کن از فریزر استفاده کنی که زمان کمتری صرف اشپزیت بشه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چه مامان گلی...عزیزم اینروزا زندگیه اکثر مردم مثل شماست پس ناراحت نباش...پیشنهاد حدیث جون خیلی خوبه و به نظر من جمع و جور کردن خونه رو بذار واسه وقتی انیتا خوابه.اخر هفته هم برنامه غذایی هفته جدید رو بنویس و خرید کن و یه سری چیزاشو اماده کن.مثلا حبوبات رو بپز و بادمجون سرخ کن و ....اینطوری اشپزی هم کمتر وقتتو میگیره.
تازه وقتایی که داری به کارات میرسی هم براش سی دی های اموزشی بذار و باهاش صحبت کن و این جور کارا....انشاا..موفق باشی عزیزم
بیا اینجوری به قضیه نگاه کنیم که اتفاقا برای بچه ها و والدین اینجوری بهتر هم هست تازه که نصف روز رو فقط باهم باشن چون اگر بچه از صبح چسبیده باشه به آدم خسته کننده میشه. اینجوری برای اون فسقلی ها هم تنوعیه. من که عصرا میخوام نازنینم رو بیارم خونه نمیاد و دوست داره پیش مامانم بمونه و باعث میشه که ما هم چترمون رو باز کنیم و شام همونجا فرود بیایم(چشمک)
ولی وقتی هم بیارمش خونه هم من دلم براش خیلی تنگ شده و شیطونیاش کمتر به چشمم میاد هم اون دیگه خیلی اذیت نمیکنه و سرش به کار خودش گرمه.
من قبلا شاغل بودم البته تا 8 و 9 سرکار بودم . قبل از به دنیا اومدن دخترم . به خاطر همین پنج شنبه جمعه ها اکثر مواد لازم برای غذا های طول هفته رو آماده و فریز میکردم از قارچ بگیر تا هویج و بادمجون و پیازداغ و ...
هفته پیش یه برنامه سلامت توی ماهواره می گفت به تازگی ثابت شده یک سری ویتامینها در سبزیجات هستند که فقط در همون لحظه چیده شدن وجود دارند و این ویتامینها در عرض کمتر از یکساعت از بین می روند ولی بعد از فریز شدن دوباره احیا می شوند . در نتیجه نگران ویتامینهای غذا هم نباش .
عزیزم سعی کن غذاهای ساده درست کنی که زیاد وقت لازم نداشته باشه. بعد با بچه وقت گذروندن حتما این نیست که حتما باهاش بری بیرون میتونی ازش کمک بگیری تو همون آشپزخونه یه کارایی بهش بدی که به بهانه اونا کنارت باشه.

میتونی همین کار آشپزخونه رو تبدیل به یه سرگرمی با بچه کنی و همینطور با هم حرف بزنید شعر بخونید. هم تجربه قشنگ و آموزنده واسه بچه است هم با مامانش وقت گذرونده . این حالت واسه بچه ها خیلی لذتبخشه.

بچه شما دیگه تقریبا از آب و گل هم دراومده . شما به عنوان یه مادر قابل ستایش هستید که شاغل هم هستی.
مسلما اگه مهد میرفت واسه این سن خیلی خیلی بهتر بود. ولی خوب همین که شانس اینکه پیش مادر بزرگ باشه رو داره اونم خیلی عالیه.