2777
2789
عنوان

عذاب وجدام دارم!

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 20 پست
مرسی دوستان، مامان لیلا دولتی عزیزم. آخه بازیهایی که بعضی موقع ها باهاش می کنم تکراریه خاله بازی یا نقاشی دیگه نه برای اون جذابیت داره نه برای من نهایتش خونه سازی هستش بازی های دیگه ای هم بلد نیستم که باهاش کنم باباش هم که هیچی یا فوتباله یا اسکی همش دنبال برنامه های خودشه.
maman kave delet khoshe vagti az roie nachari mirim sare kar va pole mahd roham nadarim parastar begirim!?
و ما هنوووووووووووووووز لبخند میزنیم نجیب میمانیم به مردمان وفا میکنیم مادرمیشویم برای فرزندمان مادری می کنیم خانه مان را گرم و پر مهر میکنیم و برای زناشوییمان سنگ تمام میگذاریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

maman kave delet khoshe vagti az roie nachari mirim sare kar va pole mahd roham nadarim parastar begirim!?
و ما هنوووووووووووووووز لبخند میزنیم نجیب میمانیم به مردمان وفا میکنیم مادرمیشویم برای فرزندمان مادری می کنیم خانه مان را گرم و پر مهر میکنیم و برای زناشوییمان سنگ تمام میگذاریم
عزیزم مگه ما که خونه داریم چه گلی به سر بچمون میزنیم باز تو یه بهونه داری ادم وقتی همش خونست از وقت زیادی که نمیتونه پرش کنه کلافه میشه

دختر دیگه بزرگ شده و خودش میتونه بازی کنه شما وسایلشو براش فراهم کن بزار خودش بازی کنه حتما که شما نباید همش پیشش باشی

من رنگ انگشتی با قلمو گرفتم وقتی خودم کار دارم میدم دخترم تمام کاشیهای حمومو باهاش رنگی کنه حسابی ذوق میکنه فقط وسایل که خطر دارو قبلش جمع کن

امروز میخواستم یه حموم حسابی کنم(چرک بگیرم)هههههههه دخترمو بردم تو رختکن بهش رنگ و قلمو دادم تا بازی کنه خودم حسابی صفا دادم یه ربع اخر هم دخترم که حسابی رنگی شده بودو شستم وباهم از حموم اومدیم بیرون نزدیک 1.5 ساعت تو حموم مشغول بودیم الانم حسابی خسته شده و خوابیده

الان زندگی همه همین جوریه.
وقتی دو سه روز با دخترت تو خونه هستید ببین واقعا کلافه می شی. هر چقدر هم خلا قیت به خرج بدی بالاخره وقت زیادی می آری و نمیدونی چه طوری سرگرمش کنی. پس حسرت تو خونه موندنو نخور. اگه می تونی دخترتو بذار مهد یا اینکه توی کلاسهای گروهی ثبت نامش کن. اونم طفلک گناه داره همش تو خونه بمونه مخصوصا که الان 3 سالشه و دیگه نیاز به فعالیتهای گروهی و بازی با بقیه بچه ها داره.