2777
2789

دوستای گلم من کرونام مثبته و ریه ام  تقریبا ۲۰ درصد درگیره دکتر برام رمدسیور و سرم تجویز کرده هر روز برم بگیر م و بیام امروز روز اول بود کسی تا حالا استفاده کرده و جواب هم گرفته چون من همش استرس هم دارم تپش قلب دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اطرافم خیلیا استفاده کردن، برای درصدهای پایین درگیری مثل شما جواب میده، دوستم با 40درصد درگیری 5 روز تزریق کرد و خداروشکر مشکلش برطرف شد. 

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
روز ششمه که علائم م شروع شده اکسیژن خونم خوبه ۹۷

اصلا نگران نباش بابا درگیریت کمه خوب میشی عزیزم 

مادر بزرگم ۳۰درصد داشت خوب شد 

یکی دیگه فامیلمون ۷۵درصد درگیری داشت خوب شد و…..

من خودمم کرونا دارم روز۱۸هستم

درگیری ریه من بالای ۵۰درصد بود با همین داروها و ۵روز بستری سرپایی خیلی بهتر شدم،البته هنوز بعد از یک ماه خوب خوب نشدم ولی اون ۵/۶روز و داروها خیلی تاثیرگذاره عزیزم

گر نداری دانش ترکیب رنگ                                       بین گل ها، زشت یا زیبا مکن                                    خوب دیدن، شرط انسان بودن است                           عیب را، در این و آن پیدا مکن