ach34 مدیر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 227 عنوان از گوشی موبایلتون راضی هستید ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 31 پست سلام ، ممنون میشم راهنماییم کنید،گوشی تا 7 تومن چی پیشنهاد میکنید ؟آ 51 -سامسونگ رو دوست نداشتم ، دوربینش مصنوعی و دراز میندازه آدم رو شیائومی چطوره ؟ 1400/06/11 | 19:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ach34 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 227 ولله من خاستم بخرم اقاهه گفت اصلاا فرق ندارن ممنون بابت راهنمایی هایتون عزیز
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11157 رم نمیخوره درسته ؟ نمیدونم عزیزم میتونی بری دی جی نگاه کنین رم نمیخورهدوربینش خوبه ولی به پای دوربینای سامسونگ نمیرسه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖